Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις 10:15 στην Αθήνα ψηφίζει ο Τσίπρας, στις 10:30 στο Περιστέρι ο Μητσοτάκης

Στις 10:15 στην Αθήνα ψηφίζει ο Τσίπρας, στις 10:30 στο Περιστέρι ο Μητσοτάκης
Πρώτος θα ψηφίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος – Που ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί
Στα εκλογικά τους τμήματα θα μεταβούν σήμερα Κυριακή 7/7 οι πολιτικοί αρχηγοί προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Πρώτος θα ψηφίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, ο οποίος θα μεταβεί στις 10 το πρωί για να ψηφίσει, στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού.
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στις 10:15 για να ψηφίσει στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.
Στο Χαϊδάρι και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στις 10:00 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα του ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ενώ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στις 10:30 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης θα ψηφίσει στο 55ο Δημοτικό στην οδό Λιοσίων, ενώ ο επικεφαλής του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης στο 2ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Πύλου και ο Κώστας Καραμανλής στο 1ο Δημοτικό Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00 στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, Πλατεία Αγίας Σοφίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης