Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εμπλοκή με Καλογρίτσα στην Attica Bank και νέα σύσταση για παραίτηση Τσάδαρη

tags :
Εμπλοκή με Καλογρίτσα στην Attica Bank και νέα σύσταση για παραίτηση Τσάδαρη
Έχει ζητηθεί από τον Αθανάσιο Τσάδαρη, τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Attica Bank, να υποβάλει την παραίτησή του
Το πόρισμα του εσωτερικού ελεγκτή στην Attica Bank το οποίο είναι καταπέλτης κατά των διαδικασιών που ακολούθησε η τράπεζα στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων Καλογρίτσα… επανέρχεται στο προσκήνιο.
Η προηγούμενη διοίκηση είχε αποστείλει την υπόθεση της Attica Bank και των χρηματοδοτήσεων Καλογρίτσα στη Δικαιοσύνη και το θέμα επανέρχεται καθώς πρέπει να ληφθούν πλέον αποφάσεις στο εσωτερικό της Attica Bank.
Κατά πληροφορίες ζητήθηκε από τον Αθανάσιο Τσάδαρη, τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Attica Bank, να υποβάλει την παραίτησή του αλλά ο ίδιος ακόμη αντιδρά.
Να σημειωθεί ότι και στο πρόσφατο παρελθόν είχε ζητηθεί η παραίτηση Τσάδαρη και του είχαν προσφερθεί 310 χιλ. ευρώ, αλλά ο ίδιος είχε αρνηθεί.
Εν τω μεταξύ αναιτίως η μετοχή της Attica Bank βρίσκεται πάνω από την ονομαστική της αξία και μετά το πρόσφατο sell off και την αντίδραση που ακολουθεί η κεφαλαιοποίηση βρίσκεται στα 183 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης