Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αναγκαία μια σοβαρή και χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες συζήτηση για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Αναγκαία μια σοβαρή και χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες συζήτηση για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων
Η Χαλκιδική δεν είναι στην Αττική οπότε ευτυχώς δεν θα ρίξουν στον περιφερειάρχη το ανάθεμα των ευθυνών για τις χαμένες ζωές λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σαφείς αιχμές κατά της ΝΔ εμπεριέχει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Χαλκιδική, στην οποία επισημαίνεται ότι πρέπει να γίνει μια σοβαρή  και χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες συζήτηση για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.
«Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τίθενται στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να συνδράμουν το δύσκολο έργο της.
Το χτεσινό ακραίο καιρικό φαινόμενο ανέδειξε τις δραματικές επιπτώσεις τις κλιματικής κρίσης και την επείγουσα αναγκαιότητα να προχωρήσουν οι σχετικές εθνικές και ευρωπαϊκές δράσεις για την αντιμετώπισή της.
Ελπίζουμε, αυτή τη φορά, η συζήτηση να γίνει με σοβαρότητα και νηφαλιότητα, χωρίς τις πολιτικές σκοπιμότητες που ζήσαμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν.
Άλλωστε, η Χαλκιδική, ως γνωστόν, δεν βρίσκεται στην Αττική, οπότε, ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν θα ρίξουν στον περιφερειάρχη το ανάθεμα των ευθυνών για τις χαμένες ζωές» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης