Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Angela Merkel υποδέχτηκε καθιστή την πρωθυπουργό της Δανίας

Η Angela Merkel υποδέχτηκε καθιστή την πρωθυπουργό της Δανίας
Η Γερμανίδα καγκελάριος παρακολούθησε σήμερα καθιστή την τελετή υποδοχής της πρωθυπουργού της Δανίας, μια ημέρα αφού εθεάθη να τρέμει
Η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel παρακολούθησε σήμερα καθιστή την τελετή υποδοχής της πρωθυπουργού της Δανίας, μια ημέρα αφού εθεάθη να τρέμει ενώ στεκόταν για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας -το τρίτο επεισόδιο μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.
Η Δανή πρωθυπουργός Mette Frederiksen κάθισε δίπλα στη κα Merkel κατά την υποδοχή με στρατιωτικές τιμές που της επιφυλάχθηκε στο Βερολίνο, πριν οι δύο γυναίκες βαδίσουν προς την καγκελαρία.
Η κα Merkel δεν φάνηκε να τρέμει και χαμογελούσε πλατιά.
Μετά τη συνάντησή της την Τετάρτη, με τον Φινλανδό πρωθυπουργό, η καγκελάριος είπε ότι «επεξεργάζεται» αυτά τα επεισόδια που πρωτοεμφανίσθηκαν στα μέσα Ιουνίου, όμως επέμεινε πως είναι καλά και πως «όπως ήρθε μια μέρα, έτσι και θα φύγει».
Την Πέμπτη, η Angela Merkel και η Mette Frederiksen κάθισαν σε λευκές καρέκλες μπροστά από το γραφείο της καγκελαρίου ενώ ανακρούονταν οι εθνικοί ύμνοι.
Οι καρέκλες είχαν τοποθετηθεί σ' ένα μικρό βάθρο, όπου η καγκελάριος και οι εκάστοτε καλεσμένοι της ακούν συνήθως όρθιοι τους εθνικούς ύμνους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης