Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης: Η ΝΔ πιο πολύ στενοχωρήθηκε για το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ παρά χάρηκε για τη νίκη της

tags :
Γιαννούλης: Η ΝΔ πιο πολύ στενοχωρήθηκε για το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ παρά χάρηκε για τη νίκη της
Δεν είναι μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να είναι η προοδευτική παράταξη είπε ο κ.Γιαννούλης
Την θέση ότι η ΝΔ πιο πολύ στενοχωρήθηκε για το ποσοστό που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρά χάρηκε για τη νίκη της διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Γιαννούλης.
«Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν μια αυτοδύναμη εκλογή της ΝΔ, που είναι στρατηγικός αντίπαλος πολιτικών και όχι προσώπων» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γιαννούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ.
Κάθε ηγέτης, κάθε πολιτική, κάθε απόφαση είναι προσαρμοσμένη στον καιρό της.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ, αλλά μπορεί να είναι η προοδευτική παράταξη, η συμμαχία όλων εκείνων των ανθρώπων που έχουν κοινές αξίες.
Σε αυτήν την παράταξη πρέπει να χωρέσουν αυτοί που δυσανασχετούν (σχετικά με το) ότι σήμερα ένα από τα πρώτα μέτρα (που έχουν ληφθεί από τη νέα κυβέρνηση) είναι ότι όποιος δεν έχει ΑΜΚΑ στα νοσοκομεία δεν θα απολαμβάνει υπηρεσίες» υποστήριξε ο κ.Γιαννούλης.
Για τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης επισήμανε ότι υπάρχουν «ακόμη και αντιφατικές και αντικρουόμενες απόψεις» και σε πρακτικά ζητήματα, ενώ σχετικά με τα μέτρα που προωθούνται για την απλή αναλογική τόνισε ότι «είμαστε στα όρια σε ό,τι αφορά αυτή την ευκολία με την οποία νομίζουν ότι οι 158 βουλευτές μπορούν να παράγουν τα πάντα νομοθετικά»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης