Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στην Παιανία, στη λεωφόρο Λαυρίου το 478ο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος

tags :
Στην Παιανία, στη λεωφόρο Λαυρίου το 478ο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος
Στην Λεωφόρο Λαυρίου 76 το νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με συνέπεια στο επενδυτικό της πλάνο, άνοιξε τις πόρτες του ολοκαίνουριου ΑΒ Παιανίας την Πέμπτη 11 Ιουλίου. Το κατάστημα αυτό, που αποτελεί το 478ο σημείο πώλησης της αλυσίδας, βρίσκεται στην Λεωφόρο Λαυρίου 76.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος φτάνει σε ακόμα μία γειτονιά της χώρας μας, με ένα κατάστημα που διαθέτει 1.100 τ.μ. χώρου πώλησης για άνετες αγορές και περιλαμβάνει: οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και φρεσκοστυμμένο χυμό, κρεοπωλείο με νόστιμα κρέατα και πουλερικά, αλλά και ιχθυοπωλείο με φρέσκα ψάρια ημέρας.
Ειδικά διαμορφωμένα τμήματα με τυριά, αλλαντικά και delicatessen από όλο τον κόσμο περιμένουν τους πελάτες για ξεχωριστές γεύσεις, ενώ υπάρχει και γωνιά με ψητό κοτόπουλο για να προσφέρει μία εύκολη και νόστιμη πρόταση.
Προκειμένου οι καθημερινές αγορές να γίνουν ακόμα πιο εύκολες για τους πελάτες της αλυσίδας, το ολοκαίνουριο κατάστημα ΑΒ διαθέτει 5 ταμεία για γρήγορη εξυπηρέτηση και 60 θέσεις στάθμευσης για άνετη πρόσβαση.
Για τέσσερις ημέρες, από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου, όσοι επισκέφθηκαν το νέο ΑΒ Παιανίας, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα και επιπλέον να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές, που περιλαμβάνονται στο 24σέλιδο έντυπο προσφορών με ισχύ από 11 έως 17 Ιουλίου.
Ο Κώστας Λαρδής, Area Sales Director της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε, «Σήμερα εγκαινιάζουμε ακόμα ένα κατάστημα στην Αττική, σε συνέχεια της επέκτασης του δικτύου μας, ώστε να δίνουμε το καλύτερο σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας. Τα 41 άτομα, που συνθέτουν την ομάδα του νέου καταστήματος ΑΒ στην Παιανία, δεσμεύονται να εξυπηρετούν τους πελάτες μας καθημερινά και να φέρνουν στο καλάθι τους την καλύτερη ποικιλία και ποιότητα προϊόντων μέσα από τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που μόνο εμείς ξέρουμε να προσφέρουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης