Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εθνική τράπεζα: Ο γίγαντας αρχίζει να ξυπνάει, επιτυχής o μετασχηματισμός

Εθνική τράπεζα: Ο γίγαντας αρχίζει να ξυπνάει, επιτυχής o μετασχηματισμός
Στη διάσκεψη συμμετείχαν πάνω από 350 στελέχη που εμπλέκονται άμεσα στο πρόγραμμα μετασχηματισμού της τράπεζας
Ο πρώτος χρόνος του προγράμματος μετασχηματισμού της Εθνικής Τράπεζας, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Σε εσωτερική διάσκεψη των στελεχών της τράπεζας, αξιολογήθηκαν χθες τα αποτελέσματα του προγράμματος και επιβεβαιώθηκε πράγματι η υπερκάλυψη των στόχων που είχαν τεθεί, σε όλους τους τομείς, για τον πρώτο χρόνο.
Από την αποτελεσματικότερη διαχείριση και την ενίσχυση του ισολογισμού, έως την απλοποίηση των διαδικασιών και την εξυπηρέτηση των πελατών, την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, την τεχνολογική αναβάθμιση και τη διαφάνεια.  
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Παύλος Μυλωνάς, αναφερόμενος στα ενθαρρυντικά αποτελέσματα του προγράμματος, τόνισε χαρακτηριστικά ότι ”ο γίγαντας ξύπνησε”, υπογραμμίζοντας ότι η υπερκάλυψη των στόχων είναι μία σημαντική εξέλιξη που δείχνει την προοπτική της Εθνικής Τράπεζας και τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει.
 Ζήτησε να συνεχισθούν και να επιταχυνθούν οι προσπάθειες του προγράμματος, που είναι προς όφελος των πελατών αλλά και των ανθρώπων της τράπεζας και επισήμανε τη θέληση συνεργασίας και την ομαδικότητα που επέδειξαν όλα  τα στελέχη για την επιτυχία των στόχων αυτών.
Στη διάσκεψη συμμετείχαν πάνω από 350 στελέχη που εμπλέκονται άμεσα στο πρόγραμμα μετασχηματισμού της τράπεζας, το οποίο υπενθυμίζεται ότι θα ολοκληρωθεί το 2021, με σκοπό να αποτελεί η Εθνική την  πρώτη επιλογή στην ελληνική αγορά, μία τράπεζα σύγχρονη, υγιή, κερδοφόρα και πολύ αποτελεσματική για τον πελάτη, που είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Ο νέος αέρας που πνέει στην Εθνική, η κινητοποίηση των ανθρώπων της και η συστηματική προεργασία που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, επιβεβαιώθηκε άλλωστε και από την τελευταία μεγάλη επιτυχία της τράπεζας, με την έκδοση του ομολόγου των 400 εκατ. ευρώ και τον τρόπο που ανταποκρίθηκε η διεθνής επενδυτική κοινότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης