Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κρέτσος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να προχωρήσει μέχρι τέλους τη διαδικασία αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών

tags :
Κρέτσος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να προχωρήσει μέχρι τέλους τη διαδικασία αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών
«H κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη κυβέρνηση στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης που τόλμησε να προχωρήσει μέχρι τέλους τη διαδικασία αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και το έκανε με επιτυχία τόνισε ο Λευτέρης Κρέτσος
 «Αυτή η κυβέρνηση (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) είναι η μόνη κυβέρνηση στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης που τόλμησε να προχωρήσει μέχρι τέλους τη διαδικασία αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και το έκανε με επιτυχία»: αυτό υπογράμμισε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο Λευτέρης Κρέτσος, τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος - υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Με αφορμή, μάλιστα, την πληροφορία για άσκηση δίωξης εναντίον του, ο κ. Κρέτσος έκανε λόγο για διαδικτυακό πάρτυ μίσους, ρεβανσισμού και αντεκδίκησης, στο οποίο συμμετείχαν και επίσημα στελέχη της Νέα Δημοκρατίας, όπως τόνισε.
Όσα γράφονται, συνέχισε, για δίωξη σε βάρος του είναι «μια είδηση που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα» και συμπλήρωσε: «Δεν διώκομαι για κακούργημα ούτε εγώ ούτε η επιτροπή, είναι στο στάδιο της προανάκρισης».
Παράλληλα, ο κ. Κρέτσος επεσήμανε ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Αν χρειαστεί και στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα πάω, όχι με φόβο, θα πάω με χαρά, γιατί πραγματικά δεν πρέπει να μείνει καμιά σκιά.
Αυτή η κυβέρνηση (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) είναι η μόνη κυβέρνηση στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης που τόλμησε να προχωρήσει μέχρι τέλους τη διαδικασία αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και το έκανε με επιτυχία».
Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, «αν αισθάνεστε ότι υπάρχει κάποια οσμή σκανδάλου, αφενός μην αγχώνεστε εδώ είμαστε για να απαντήσουμε και η δικαιοσύνη – την εμπιστεύομαι απόλυτα – θα κάνει τη δουλειά της και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.
Και δεύτερον όσοι ενδιαφέρονται ας ψάξουν να βρουν τις απαντήσεις στο πώς είχε δομηθεί η προκήρυξη αυτού του διαγωνισμού, τον οποίο επιμένω είναι ο πιο τίμιος, ο πιο αδιάβλητος και ο πιο απαιτητικός διαγωνισμός που έχει κάνει ποτέ το ελληνικό δημόσιο.
Ένας διαγωνισμός που δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο να μην διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον αλλά και τα δικαιώματα των συμμετεχόντων σ’ αυτόν».
Συνεχίζοντας ο Λ. Κρέτσος ανέφερε: «Εγώ έκοψα τη διαδρομή του κ. Καλογρίτσα.
Από την ώρα που έγινε οριστικός υπερθεματιστής σε δύο εβδομάδες δεν έφερε τα χρήματα και κόπηκε, γιατί;
Όχι γιατί εγώ ήθελα ή δεν ήθελα διότι έτσι ήταν δομημένη η προκήρυξη.
Αυτός ο διαγωνισμός είχε διαδοχικά στάδια.
Και συζητάμε τώρα για μια υποψηφιότητα που είχε κοπεί πριν καν καταπέσει αυτός ο διαγωνισμός, άρα δεν υφίσταται κανένα θέμα».
Κλείνοντας, ο κ. Κρέτσος σημείωσε ότι αυτές τις κινήσεις και τα δημοσιεύματα «στέλνουν ένα μήνυμα ποτέ ξανά μην τολμήσετε να τα βάλετε με αυτούς που αισθάνονται ότι μπορούν να έχουν το πάνω χέρι στις αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον αυτής της χώρας.
Ποτέ ξανά μην τολμήσετε να πειράξετε "ιερές αγελάδες" είτε είναι στον επιχειρηματικό κόσμο είτε στην πολιτική.
Αυτό είναι το μήνυμα κυρίως και για τους δημοσίους υπαλλήλους που τους τρέχουν τώρα τους ανθρώπους στα δικαστήρια και αυτό είναι το πιο πραγματικά απαράδεκτο».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης