Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Στρατηγική επιλογή η Προοδευτική Συμμαχία

tags :
Παππάς: Στρατηγική επιλογή η Προοδευτική Συμμαχία
«Το 31,53% των εκλογών είναι ένα δάνειο, το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να επενδύσει και να το κάνει να αποδώσει», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς
«Το 31,53% των εκλογών είναι ένα δάνειο, το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να επενδύσει και να το κάνει να αποδώσει», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, και τάσσεται υπέρ του ανοίγματος του κόμματος «με ανοιχτά χαρτιά και καθαρές κουβέντες» από όλους.
«Κάνουμε λάθος εδώ και πάρα πολλά χρόνια που δεν ανοίγουμε τις πόρτες σε κόσμο που τις χτυπάει για να μπει», σημειώνει μιλώντας στο tvxs.gr και υπογραμμίζει πως αν αυτό ξανασυμβεί θα είναι ένα «ασυγχώρετο» πολιτικό και ιστορικό λάθος.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της Αριστεράς και ηγεμονική δύναμη στον προοδευτικό χώρο οφείλει να ανταποκριθεί στο ρόλο του», τονίζει και χαρακτηρίζει την Προοδευτική Συμμαχία ως μια «στρατηγική επιλογή».
Όσον αφορά την κριτική περί πασοκοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παπάς απαντά πως «το επικίνδυνο είναι να κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα κακά του ΠΑΣΟΚ απεμπολώντας τα καλά του».
«Τα κακά του ΠΑΣΟΚ ήταν τα κλειστά συστήματα εξουσίας.
Τα καλά του ήταν η μαζικότητά του και η δυνατότητά του να παρεμβαίνει σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής», εξηγεί και σημειώνει ότι πρέπει να διαβάσουμε με ψυχραιμία την πολιτική ιστορία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης