Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τιτάν: Με ενισχυμένο το διεθνές αποτύπωμα, θα συνεχιστεί η στήριξη της ελληνικής οικονομίας

tags :
Τιτάν: Με ενισχυμένο το διεθνές αποτύπωμα, θα συνεχιστεί η στήριξη της ελληνικής οικονομίας
Εισαγωγή του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, μέσω της TITAN Cement International SA, στα Χρηματιστήρια Euronext Βρυξελλών, Αθηνών και Euronext Παρισίων
Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, η διαπραγμάτευση της μετοχής της Titan Cement International SA, της νέας μητρικής του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, στο Euronext Βρυξελλών, στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στο Euronext Παρισίων.
Από τις 09.00 π.μ., ώρα Βρυξελλών, 78.668.627 κοινές ονομαστικές μετοχές διαπραγματεύονται στις αγορές αξιών του Euronext Βρυξελλών και του Euronext Παρισίων υπό το σύμβολο «TITC», ενώ η διαπραγμάτευσή τους στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών υπό το ίδιο σύμβολο ξεκίνησε στις 10.30 π.μ. ώρα Ελλάδος.
Με αφορμή την εισαγωγή του Ομίλου στο Euronext, ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου, προσκεκλημένος του Euronext Brussels, παρέστη στην παραδοσιακή τελετή, με την οποία κηρύσσεται η καθημερινή έναρξη της λειτουργίας του Χρηματιστηρίου, στην ημέρα της πρώτης διαπραγμάτευσης της μετοχής της Titan Cement International.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, δήλωσε: «Η εισαγωγή στο Euronext αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο σε μια πορεία 117 ετών, αντανακλώντας πλήρως το διεθνή προσανατολισμό και αποτύπωμα του Ομίλου ΤΙΤΑΝ.
Ευχαριστούμε όλους τους μετόχους μας, υφιστάμενους και νέους, για την εμπιστοσύνη στο όραμά μας να εξελισσόμαστε συνδυάζοντας το επιχειρηματικό πνεύμα και τη λειτουργική αρτιότητα με το σεβασμό για τον  άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Με τη δική τους υποστήριξη, θέτουμε σήμερα ακόμη πιο ισχυρά θεμέλια για τη μελλοντική μας ανάπτυξη διεθνώς και για την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων μας».
Παράλληλα, με αφορμή την εισαγωγή της Titan Cement International SA στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το Χρηματιστήριο Αθηνών προσκάλεσε τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ να κηρύξει την έναρξη της συνεδρίασης.
Τον Όμιλο εκπροσώπησε ο κ. Νέλλος Κανελλόπουλος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, ο οποίος στον χαιρετισμό του δήλωσε: «Η σημερινή μέρα ανανεώνει και συνεχίζει την ιστορική πορεία παρουσίας, εμπιστοσύνης και συνεργασίας του Ομίλου μας με το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Ο Τιτάνας, με ενισχυμένο το διεθνές αποτύπωμά του και την ανταγωνιστικότητά του, θα συνεχίσει να αποτελεί σταθερό πυλώνα ανάπτυξης στην Ελλάδα, μεγιστοποιώντας την αξία που δημιουργεί για τους ανθρώπους μας, την κοινωνία, και τους μετόχους μας».
Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης