Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Οι ενέργειες των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας της Ν. Κορέας συνιστούν «αλητεία στον αέρα», δηλώνει Ρώσος αντιπτέραρχος

tags :
Οι ενέργειες των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας της Ν. Κορέας συνιστούν «αλητεία στον αέρα», δηλώνει Ρώσος αντιπτέραρχος
Ο αντιπτέραρχος S. Cobilas δήλωσε ότι οι ενέργειες των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας της Νότιας Κορέας πάνω από τα διεθνή ύδατα της Ιαπωνικής Θάλασσας και της Θάλασσας της Ανατολικής Κίνας, αξιολογείται ως «αλητεία στον αέρα»
Ο διοικητής των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας αντιπτέραρχος S. Cobilas, αναφερόμενος στο συμβάν με την αναχαίτιση ρωσικών και κινεζικών αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας, δήλωσε ότι οι ενέργειες των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας της Νότιας Κορέας πάνω από τα διεθνή ύδατα της Ιαπωνικής Θάλασσας και της Θάλασσας της Ανατολικής Κίνας, αξιολογείται ως «αλητεία στον αέρα».
«Τα ρωσικά πληρώματα τηρούσαν αυστηρά την προγραμματισμένη πορεία πτήσης.
Με βάση τα στοιχεία αντικειμενικού ελέγχου, δεν υπήρξε παραβίαση του εναέριου χώρου της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας.
Η απόσταση από τα διαφιλονικούμενα νησιά του πλησιέστερου σ’ αυτά αεροσκάφους της ομάδας των αεροσκαφών, ήταν μεγαλύτερη των 25 χιλιομέτρων.
Για τον λόγο αυτό οι ενέργειες των νοτιοκορεατών πιλότων είναι αναγκαίο να αξιολογηθούν ως αλητεία στον αέρα», δήλωσε ο Cobilas.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης