Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Ασημένιος» o Γκολομέεβ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου – Συγχαρητήρια Αυγενάκη και επικοινωνία με τον Γέμελο

«Ασημένιος» o Γκολομέεβ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου – Συγχαρητήρια Αυγενάκη και επικοινωνία με τον Γέμελο
O υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, προσκάλεσε την ελληνική αποστολή στο γραφείο του, μετά την επιστροφή της από τη Νότια Κορέα
Το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 50 μ. ελεύθερο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, κατέκτησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ.
Ο Έλληνας αθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Νότια Κορέα ήρθε δεύτερος με χρόνο 21,45 δευτερόλεπτα, ενώ πρώτος τερμάτισε ο Αμερικανός Καλέμπ Ντρέσελ με χρόνο 21,04 δευτερόλεπτα.
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δήλωσε μεταξύ άλλων πως «ήταν πολύ ωραία κούρσα, ήμουν έτοιμος, το ήθελα πάρα πολύ, ήμουν συγκεντρωμένος και πολύ χαρούμενος και με το χρόνο, ήταν ένα εκατοστό από το πανελλήνιο μου ρεκόρ».
Τα συγχαρητήριά του έστειλε μέσω twitter στον 26χρονο Κριστιάν Γκολομέεβ για το ασημένιο του μετάλλιο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος είχε και επικοινωνία με τον ομοσπονδιακό προπονητή της κολύμβησης και αρχηγό της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, Νίκο Γέμελο.
Ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο από τον Κριστιάν Γκολομέεβ και ζήτησε από τον ομοσπονδιακό προπονητή να μεταφέρει στον αθλητή και τον προπονητή του, Άκη Οικονόμου, ένα «μεγάλο μπράβο» κι ένα «ευχαριστώ, από καρδιάς» για τη χαρά που έδωσαν σε όλους τους Έλληνες, αλλά και γιατί αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά.
Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού προσκάλεσε την ελληνική αποστολή στο γραφείο του, μετά την επιστροφή της από τη Νότια Κορέα.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης