Επιχειρήσεις

Intercontinental International: Υπογραφή σύμβασης για ομολογιακό δάνειο 1,1 εκατ. ευρώ

tags :
Intercontinental International: Υπογραφή σύμβασης για ομολογιακό δάνειο 1,1 εκατ. ευρώ
Το δάνειο είναι διάρκειας επτά ετών με άμεση εκταμίευση και σκοπός του είναι η ανάπτυξη του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της Εταιρίας
Την υπογραφή σύμβασης για την σύναψη κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου, ύψους 1,1 εκατ. ευρώ, διάρκειας 7 ετών, ανακοίνωσε η Intercontinental International.
Ειδικότερα, η εταιρία «INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ», με διακριτικό τίτλο «INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL Α.Ε.Ε.Α.Π.» ανακοινώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014, τον Ν. 3556/2007 και τις σχετικές αποφάσεις και εγκυκλίους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε εκτέλεση της από 03.05.2019 απόφασης της Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης των Μετόχων της και της από 05.07.2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, την υπογραφή σύμβασης για τη σύναψη κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου, βάσει των διατάξεων του Ν. 4548/2018, όπως ισχύει, ύψους μέχρι Ενός Εκατομμυρίου Εκατό Χιλιάδων Ευρώ (1.100.000,00 ευρώ) με ομολογιούχο δανειστή την «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».
Το δάνειο είναι διάρκειας επτά ετών με άμεση εκταμίευση και σκοπός του είναι η ανάπτυξη του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της Εταιρίας.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης