Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Η Κίνα καθυστερεί τις συνομιλίες ελπίζοντας ότι θα χάσω τις προεδρικές εκλογές

Trump: Η Κίνα καθυστερεί τις συνομιλίες ελπίζοντας ότι θα χάσω τις προεδρικές εκλογές
Ο Trump κατηγόρησε την Κίνα ότι δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της για αύξηση αγορών αμερικανικών αγροτικών προϊόντων
Νέα επίθεση στην Κίνα εξαπέλυσε σήμερα (30/7/2019) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, κατηγορώντας την ότι δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της για αύξηση των αγορών αμερικανικών αγροτικών προϊόντων.
Ο Trump υποστήριξε, παράλληλα, ότι οι Κινέζοι καθυστερούν τις εμπορικές συνομιλίες, ελπίζοντας να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ ο Δημοκρατικός υποψήφιος.
«Η Κίνα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, η χειρότερη χρονιά της τα τελευταία 27 χρόνια - έπρεπε να έχει αρχίσει ήδη να αγοράζει αγροτικά μας προϊόντα - δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το κάνει.
Αυτό είναι το πρόβλημα με την Κίνα, απλώς δεν προχωρούν.
Η οικονομία μας έχει γίνει πολύ μεγαλύτερη της κινεζικής οικονομίας τα τελευταία 3 χρόνια», ανέφερε με ανάρτησή του στο «Twitter» ο Trump.
«Η ομάδα μου διαπραγματεύεται μαζί τους αυτή τη στιγμή, ωστόσο όλο αλλάζουν τη συμφωνία στο τέλος προς όφελός τους.
Πιθανότατα περιμένουν τις εκλογές μας για να δουν εάν θα εκλεγεί κάποιος από τους Δημοκρατικούς τύπους, σαν τον Κοιμισμένο Joe.
Τότε θα κάνουν μια ΣΠΟΥΔΑΙΑ συμφωνία, όπως τα προηγούμενα 30 χρόνια και θα συνεχίσουν να κλέβουν τις ΗΠΑ, ακόμη περισσότερο και καλύτερα σε σχέση με πριν.
Το πρόβλημα με το να περιμένουν είναι, ωστόσο, ότι, εάν ή μάλλον όταν κερδίσω, η συμφωνία θα είναι πολύ πιο σκληρή από αυτήν που διαπραγματευόμαστε τώρα ή ίσως δεν θα υπάρξει καθόλου συμφωνία.
Κρατάμε όλα τα χαρτιά στα χέρια μας, οι προηγούμενοι ηγέτες μας ποτέ δεν τα είχαν!», συνεχίζει με άλλες του αναρτήσεις ο Αμερικανός πρόεδρος.

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης