Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος στην πιο εκρηκτική καλοκαιρινή περιοδεία

tags :
Η Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος στην πιο εκρηκτική καλοκαιρινή περιοδεία
Η Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος στην πιο εκρηκτική καλοκαιρινή περιοδεία
Οι επιτυχημένες και εκρηκτικές καλοκαιρινές συναυλίες του Αντώνη Ρέμου συνεχίζονται και η Λουξ βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό του αγαπημένου καλλιτέχνη που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να μας χαρίσει μοναδικές ερμηνείες.
Ενισχύοντας της σχέση εμπιστοσύνης που έχει καθιερωθεί εδώ και 4 χρόνια, η Λουξ «συντρόφευσε» τον Αντώνη Ρέμο στην Κατερίνη, στην Παραλία Κεραμωτής, στις Σέρρες και στο Ναύπλιο όπου το κοινό εξέφρασε την αγάπη και τον ενθουσιασμό του για  τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του καλλιτέχνη.
Συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη περιοδεία και χαρίζοντας στο κοινό συναισθήματα και αναμνήσεις, ο Αντώνης Ρέμος και η  Λουξ, θα βρεθούν στην Κέρκυρα στις 3 Αυγούστου, στη Ρόδο στις 10 Αυγούστου ενώ τελικός σταθμός θα είναι η Θήβα στις 26 Αυγούστου.
Η Λουξ αναγνωρίζοντας τη σημασία διοργάνωσης εκδηλώσεων με διακεκριμένους καλλιτέχνες αποτελεί σταθερό χορηγό στις καλοκαιρινές συναντήσεις του αγαπημένου Αντώνη Ρέμου με το κοινό και με σύνθημα «Λουξάρω καλοκαίρι» πλαισιώνει τις ευχάριστες αυτές βραδιές προσφέροντας μια ξεχωριστή ευκαιρία για διασκέδαση και ψυχαγωγία με γεύση… λουξ!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης