Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίθεση σε εφοριακούς στο Ρέθυμνο από οδηγό φορτηγού - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

tags :
Επίθεση σε εφοριακούς στο Ρέθυμνο  από οδηγό φορτηγού - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Η ΕΛΑΣ αναζητάει τον δράστη της επίθεσης
Επίθεση δέχτηκε κλιμάκιο εφοριακών στο Ρέθυμνο από οδηγό φορτηγού μεταφορών, όταν του ζητήθηκε η διενέργεια ελέγχου των παραστατικών και των τιμολογίων για τα μεταφερόμενα είδη.
Πρόκειται για δύο εφοριακούς της ΑΑΔΕ ένας άνδρας 58 ετών και μία γυναίκα 55 ετών οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη, που μίλησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη μία το μεσημέρι με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές όμως δε συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους.
Στη γυναίκα πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου, γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένεται να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο μετά το μεσημέρι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού είχε σταματήσει σε υπαίθριο χώρο καντίνας για να εφοδιάσει με είδη τη μικρή επιχείρηση, οι εφοριακοί του ζήτησαν τα χαρτιά των προϊόντων και αιφνιδίως δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του οδηγού ο οποίος και τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω το φορτηγό.
Η ΕΛΑΣ αναζητάει τον δράστη της επίθεσης, ενώ το φορτηγό βρίσκεται ακινητοποιημένο από την αστυνομία και έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης