Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό Free From Food Awards Germany 2019

tags :
Οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό Free From Food Awards Germany 2019
Οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό Free From Food Awards Germany 2019
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ απέσπασε σημαντική διάκριση στο πλαίσιο του διαγωνισμού Free From Food Awards Germany 2019, στον οποίο οι φανταστικές ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ κατέκτησαν τον τίτλο του «Καλύτερου προϊόντος» στην κατηγορία Ζυμαρικά.
Ειδικότερα, οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ είναι ελαφρές και εύπεπτες και αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους πάσχουν από κοιλιοκάκη, για όσους έχουν αλλεργία στο σιτάρι και τα παράγωγά του αλλά και για όσους επιθυμούν μια υγιεινή διατροφή ή χρειάζονται περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους.
Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν υγιεινές διατροφικές επιλογές ή αντιμετωπίζουν σοβαρές διατροφικές διαταραχές, ο διαγωνισμός έχει δημιουργηθεί για να αναδείξει τρόφιμα που δεν περιέχουν κάποια από τις 14 αλλεργιογόνες ουσίες (π.χ. λακτόζη,  γλουτένη κ.α.) επιβραβεύοντας προϊόντα με υγιεινά συστατικά, όπως οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ.
Τα Free From Food Awards διεξάγονται με μεγάλη επιτυχία για πάνω από 10 χρόνια και την κριτική επιτροπή απαρτίζουν blogger διατροφολόγοι και πάσχοντες, οι οποίοι μέσα από τυφλές δοκιμές καταλήγουν στην ανάδειξη κορυφαίων προϊόντων με σύγχρονο χαρακτήρα και υγιεινά συστατικά.
Η ποιότητα, η υφή, η γεύση και η διατροφική αξία είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που διαμορφώνουν τη λίστα με τις διακριθείσες εταιρείες, ανάμεσα στις οποίες βρέθηκε και η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ.
Επιπλέον, πέρα από την ξεχωριστή γεύση και ποιότητα, οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ έχουν βραβευτεί και στο διαγωνισμό Packaging Innovation Awards 2017 για την καινοτόμα συσκευασία τους.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ η δημιουργία υψηλής ποιότητας ζυμαρικών και καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες των καταναλωτών αποτελεί οικειοθελή δέσμευση.
Η βράβευση της ΗΛΙΟΣ στα Free From Food Awards Germany 2019 επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την επιτυχημένη πορεία που ακολουθεί η εταιρεία εντός κι εκτός συνόρων για περισσότερα από 85 χρόνια.  

www.bankingnewa.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης