Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πιτσιλής: Η επίθεση σε βάρος των ελεγκτών δεν θα μείνει ατιμώρητη

Πιτσιλής: Η επίθεση σε βάρος των ελεγκτών δεν θα μείνει ατιμώρητη
Δηλώσεις του διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή
Στο Ηράκλειο έφτασε σήμερα (31/7) το απόγευμα ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, ο οποίος αμέσως μετά την άφιξή του μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και επισκέφθηκε τα μέλη του τετραμελούς κλιμακίου της ΑΑΔΕ Ηρακλείου που δέχθηκαν επίθεση από οδηγό φορτηγού στο Ρέθυμνο.
Ο κ. Πιτσιλής επισκέφθηκε στο ΠΑΓΝΗ τους δύο ελεγκτές, την 55χρονη γυναίκα και τον 58χρονο άνδρα οι οποίοι υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ ενημερώθηκε εκτενώς για όλα όσα συνέβησαν στη διάρκεια του επεισοδιακού ελέγχου στην καντίνα.
Σε δηλώσεις του ο κ. Πιτσιλής σημείωσε χαρακτηριστικά:
“Καταδικάζουμε την αναίτια και άνανδρη επίθεση σε βάρος των ελεγκτών της ΑΑΔΕ.
Τέτοια περιστατικά όχι απλά δεν μας πτοούν αλλά μας πεισμώνουν.
Οι έλεγχοι δεν πρόκειται να σταματήσουν αλλά θα είναι καθολικοί και θα συνεχιστούν”.
Ακόμη, ο κ. διοικητής της ΑΑΔΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα μέλη του κλιμακίου και κατέστησε σαφές σε όλους τους τόνους ότι το περιστατικό δεν θα μείνει ατιμώρητο και ότι θα κινηθεί κάθε προβλεπόμενη νομική διαδικασία από την υπηρεσία σε βάρος του υπαιτίου.

Η κατάσταση της υγείας των ελεγκτών

Την επίθεση του θερμόαιμου οδηγού φορτηγού στο Ρέθυμνο δέχθηκε τετραμελές κλιμάκιο ελεγκτών της ΑΑΔΕ Ηρακλείου, αποτελούμενο από τρεις γυναίκες και έναν άνδρα.
Άμεσα, στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μεταφέρθηκαν ο 58χρονος άνδρας και η 55χρονη συνάδελφός του, οι οποίοι αφού υποβλήθηκαν σε έναν πρώτο κύκλο ιατρικών εξετάσεων, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ όπου και παραμένουν.
Η 55χρονη εφοριακός έχει υποστεί μερική διάτρηση τυμπάνου στο αυτί της από το χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο, ωστόσο δεν είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση και η προκληθείσα βλάβη μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή.
Η κατάσταση της υγείας του 58χρονου είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Ωστόσο και οι δύο παραμένουν στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να ολοκληρωθεί ο ιατρικός έλεγχος και ο κύκλος των εξετάσεων στον οποίο υποβάλλονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης