Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οχτώ πόλεις διαγωνίστηκαν για καλό σκοπό με νικητή το «Δεύτερο Σπίτι» της Κωτσόβολος

tags :
Οχτώ πόλεις διαγωνίστηκαν για καλό σκοπό με νικητή το «Δεύτερο Σπίτι» της Κωτσόβολος
«Ποιος δεν αξίζει μια Δεύτερη Ευκαιρία; Ποιος δεν αξίζει ένα… Δεύτερο Σπίτι;»
Με βασική αρχή πως όλοι αξίζουμε μία Δεύτερη Ευκαιρία, η εταιρεία Κωτσόβολος ξεκίνησε το 2016 την Πρωτοβουλία «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι».
Με σκοπό την ενδυνάμωση του μηνύματος, η εταιρεία πραγματοποίησε για ένα μήνα την ενέργεια City Challenges. 8 πόλεις και 7 εκπρόσωποι συναγωνίστηκαν για την ίδια μάχη και νικητής αναδείχθηκε το «Δεύτερο Σπίτι»!
Μία πρωτότυπη μάχη, με την Κωτσόβολος να δίνει την υπόσχεση πως θα διπλασιάσει τις συσκευές της πόλης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες.
Οι πόλεις που έλαβαν την πρόκληση ήταν η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, τα Ιωάννινα, η Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Χανιά ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η Κομοτηνή.
Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, η Κωτσόβολος, παρότρυνε τον κόσμο που έχει μία ή παραπάνω ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τις οποίες δε χρειάζεται να τις προσφέρει σε ένα σπίτι που τις έχει ανάγκη.
Η εταιρεία, θα παραλάβει τη συσκευή δωρεάν, θα την επισκευάσει –αν χρειάζεται- θα την απολυμάνει και θα την παραδώσει στη νέα της οικογένεια.
Την προσπάθεια στήριξαν, μέσα από τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης Facebook και Instagram, οι Φαίη Σκορδά, Γρηγόρης Αρναούτολγου, Αποστόλης Τότσικας, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Θανάσης Αλευράς, Λίλα Μπακλέση, Αντώνης Τσαπατάκης.
Μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» και για το πώς η παλιά σας συσκευή θα μπορεί να αποκτήσει ένα νέο σπίτι, στο kotsovolos.gr/site/second-home.
Όλοι μπορούμε να γίνουμε μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, ώστε να δώσουμε χαρά σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης