Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Sweet Summer! Φέτος το καλοκαίρι απολαμβάνουμε για πρώτη φορά sorbet με ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

tags :
Sweet Summer! Φέτος το καλοκαίρι απολαμβάνουμε για πρώτη φορά sorbet με ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό
Sweet Summer! Φέτος το καλοκαίρι απολαμβάνουμε για πρώτη φορά sorbet με ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στα Fresh Pastry Shops!
Η πιο γλυκιά έκπληξη! Φέτος, γιορτάζουμε το καλοκαίρι με μία συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα της γεύσης.
Τα Fresh Pastry Shops δημιούργησαν για πρώτη φορά 7 διαφορετικές γεύσεις sorbet από 100% φυσικά φρούτα και με βάση το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, που αναβλύζει φυσικά στα 1.100 μέτρα από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα, Καρδίτσας.
Όπως εξηγεί ο Νεκτάριος Βουρίκης, Executive Chef των Fresh, «Ένα μεταλλικό νερό βοηθά τα φρούτα να αποδίδουν τα αρώματα και τις γεύσεις τους στον μέγιστο βαθμό και αυτό μας ώθησε στο να επιλέξουμε το ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, ως βασικό συστατικό για την παρασκευή των sorbet μας».  Σε όλα τα καταστήματα Fresh θα βρείτε τα sorbet με βάση το ΘΕΟΝΗ με τη χαρακτηριστική σταγόνα στη συσκευασία που υποδηλώνει τη χρήση του πολυβραβευμένου φυσικού μεταλλικού νερού, στις γεύσεις: Mango & Mango χωρίς ζάχαρη, Λεμόνι & Λεμόνι χωρίς ζάχαρη, Φράουλα & Φράουλα χωρίς ζάχαρη, Καρύδα χωρίς ζάχαρη και Σοκολάτα bitter. Ακόμη, κατόπιν παραγγελίας μπορείτε να απολαύσετε σε μορφή sorbet όποιο άλλο φρούτο επιθυμείτε, όπως Ροδάκινο και Lychee.
Style in a 330ml bottle!
Για ολοκληρωμένη εμπειρία ενυδάτωσης και απόλαυσης, στα Fresh Pastry Shops θα βρείτε και τη νέα κομψή φιάλη ΘΕΟΝΗ των 330ml. Ιδανική επιλογή τόσο για να χαρίσετε μια ανάσα δροσιάς στον εαυτό σας όσο και για να συνοδεύσετε τα γλυκά σας!
Sweet Summer Brunch
Στην καρδιά του καλοκαιριού και στο κέντρο της Αθήνας, μια όαση γεύσης και δροσιάς υποδέχτηκε δημοσιογράφους και influencers για να γευτούν τα νέα sorbet, να γνωρίσουν το ΘΕΟΝΗ και να ζήσουν τη γλυκιά εμπειρία της πιο γευστικής συνεργασίας του καλοκαιριού, ανάμεσα στα Fresh Pastry Shops και το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης