Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εργατικοί (Βρετανία): Υπάρχει χρόνος να αποτρέψουμε στη Βουλή μια μη συμφωνία για το Brexit

Εργατικοί (Βρετανία): Υπάρχει χρόνος να αποτρέψουμε στη Βουλή μια μη συμφωνία για το Brexit
Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας στο κοινοβούλιο και θα εργαστούμε για να εμποδίσουμε τη μη συμφωνία
Διχασμένο είναι το Βρετανικό Κοινοβούλιο σχετικά με το εάν μπορούν ή όχι οι βουλευτές να εμποδίσουν με την ψήφο τους την άτακτη αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, πριν την καταλυτική ημερομηνία του Οκτωβρίου.
Κι ενώ ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Boris Johnson, Dominique Canning ξεκαθάρισε σήμερα (4/8) σε συνέντευξη του στον Telegrapg ότι «κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τον πρωθυπουργό να αποφασίσει για no dean brexit» ο αρμόδιος για θέματα Υγείας των Εργατικών υποστηρίζει το αντίθετο.
«Θα υπάρξουν ευκαιρίες για εμάς όταν το κοινοβούλιο επιστρέψει το Σεπτέμβριο για να αποτρέψουμε μια μη συμφωνία», δήλωσε ο John Asworth στο Sky News.
«Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταθέσει την κατάλληλη νομοθεσία για να προετοιμάσει αυτή την έξοδο χωρίς συμφωνία που θέλουν.
Και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας στο κοινοβούλιο…και θα εργαστούμε για να εμποδίσουμε τη μη συμφωνία».
Σύμφωνα με την κυβέρνηση Jonhson πάντως, πρώτα θα ολοκληρωθεί το Brexit και μετά θα προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης