Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Η μονομερής συμπεριφορά της Κίνας θα έπρεπε να είχε σταματήσει πριν από πολλά χρόνια

Trump: Η μονομερής συμπεριφορά της Κίνας θα έπρεπε να είχε σταματήσει πριν από πολλά χρόνια
Η «μονομερής» συμπεριφορά της Κίνα θα έπρεπε να είχε σταματήσει πριν από πολλά χρόνια, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump
Η «μονομερής» συμπεριφορά της Κίνας, με τις «αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και τη χειραγώγηση των νομισμάτων θα έπρεπε να είχε σταματήσει πριν από πολλά χρόνια», δήλωσε σήμερα (5/8/2019) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, και κατηγόρησε την κινεζική κυβέρνηση ότι θέλει να συνεχίζει να λαμβάνει δισεκατομμύρια δολάρια στο διμερές εμπόριο.
«Με βάση την ιστορική χειραγώγηση των συναλλαγματικών ισοτιμιών από την Κίνα, είναι πλέον πιο προφανές σε όλους ότι οι Αμερικανοί δεν πληρώνουν για τους δασμούς (…) και οι ΗΠΑ λαμβάνουν δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια!

Image
Η Κίνα χρησιμοποιούσε πάντα τη χειραγώγηση των νομισμάτων για να κλέψει τις επιχειρήσεις και τα εργοστάσιά μας, να βλάψει τις δουλειές μας, να μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων μας και να πλήξει τις τιμές των αγροτών μας. Φτάνει πια!», ανέφερε με νέα του ανάρτηση στο «Twitter» ο Trump.

Image
«Η Κίνα προτίθεται να συνεχίσει να λαμβάνει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια που έχει πάρει από τις ΗΠΑ με αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και χειραγώγηση των συναλλαγματικών ισοτιμιών.
Αυτή η μονομερής συμπεριφορά θα έπρεπε να είχε σταματήσει πριν από πολλά χρόνια!», πρόσθεσε με άλλη του ανάρτηση ο Αμερικανός πρόεδρος.

Image
www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης