Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η INTERAMERICAN χορηγός της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Αστέγων

tags :
Η INTERAMERICAN χορηγός της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Αστέγων
Η INTERAMERICAN χορηγός της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Αστέγων
Στο Κάρντιφ της Ουαλίας διεξήχθη φέτος το καθιερωμένο, ετήσιο παγκόσμιο τουρνουά αστέγων και η INTERAMERICAN, που υποστηρίζει αδιάλειπτα εδώ και 13 χρόνια την ελληνική συμμετοχή, ήταν και πάλι χορηγός ασφάλισης της αποστολής.
Τα 10 άτομα της ελληνικής Ομάδας Αστέγων -ποδοσφαιριστές και συνοδοί- είχαν από την εταιρεία τη δωρεάν παροχή κάλυψης για υγειονομική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νοσηλεία και ασφάλιση ζωής από ατύχημα, καθώς και αστική ευθύνη έναντι τρίτων.
Το τουρνουά street soccer, που οργανώθηκε από τις 27 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, αποτελεί θεσμό παγκόσμιας απήχησης και στη φετινή συνάντηση συμμετείχαν ομάδες από 44 χώρες, που ένωσαν τη φωνή τους κατά του κοινωνικού αποκλεισμού, των διακρίσεων και της φτώχειας. Η πολυετής καμπάνια της ελληνικής συμμετοχής, που υλοποιείται από τη ΜΚΟ «Διογένης» με κεντρικό μήνυμα «Γκολ στη Φτώχεια», έχει βρει στην INTERAMERICAN ένα σταθερό «συμπαίκτη» για την ανάδειξη αυτού του μείζονος κοινωνικού ζητήματος. Με την καμπάνια υποστηρίζεται στη χώρα μας η δημιουργία συνθηκών κοινωνικής ενσωμάτωσης και αξιοπρεπούς διαβίωσης αστέγων, απόρων, ανέργων και προσφύγων. ´Ατομα με αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελούν μέλη και της Εθνικής Ομάδας Αστέγων, που διακρίνεται στα γήπεδα του παγκόσμιου τουρνουά, έχοντας κατακτήσει μάλιστα κατ’ επανάληψη το κύπελλο ήθους.
Η INTERAMERICAN, ως κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός, συνεργάζεται -για τον ίδιο σκοπό και στο πλαίσιο της υιοθέτησης του Στόχου 1 για την «Αντιμετώπιση της Φτώχειας» (17 Sustainable Development Goals του Ο.Η.Ε. - Ατζέντα 2030)- με τη ΜΚΟ «Διογένης», σε ένα ευρύτερο φάσμα πρωτοβουλίων. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει:
• Την υποστήριξη του περιοδικού δρόμου «σχεδία», για τη διανομή του οποίου η εταιρεία παρέχει τακτικά πόστο στους δικούς της χώρους εργασίας, ενθαρρύνοντας τη συνδρομή των εργαζομένων της. Στους χώρους της εταιρείας, από το 2014 έως σήμερα έχουν πωληθεί περισσότερα από 3.000 τεύχη. Επιπλέον, εργαζόμενοι και στελέχη της INTERAMERICAN συμμετέχουν στην καμπάνια «Γίνε κι εσύ πωλητής της σχεδίας για μια ώρα», φορώντας το κόκκινο γιλέκο του πωλητή του περιοδικού στους δρόμους.
• Τη δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη του πολυχώρου «σχεδία home», που ξεκίνησε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας ως καφέ-εστιατόριο, με εργαζόμενους από τις ευπαθείς ομάδες, που εκπαιδεύθηκαν σχετικά. Ο χώρος λειτουργεί και ως βάση του εργαστηρίου «σχεδία art», για την κατασκευή χειροτεχνημάτων και χρηστικών αντικειμένων από αστέγους και απόρους, με χρήση χαρτιού από τα ανακυκλούμενα αντίτυπα του περιοδικού.
• Τη φιλοξενία bazaar για την πώληση των ειδών στα γραφεία της εταιρείας.
• Τη συμπληρωματική οικονομική υποστήριξη της ΜΚΟ «Διογένης» από την εταιρεία, με την απόδοση του οικονομικού επάθλου που η INTERAMERICAN έχει κατακτήσει επί τρία συνεχή χρόνια (2017, 2018, 2019) ως πρωταθλήτρια του ασφαλιστικού ποδοσφαιρικού τουρνουά, το οποίο οργανώνει ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών (Σ.Ε.Σ.Α.Ε.).  



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης