Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Το βλέμμα στραμμένο στην Ιταλία – Συσσώρευση με χαμηλούς όγκους περιμένουν οι αναλυτές

tags :
XA: Το βλέμμα στραμμένο στην Ιταλία – Συσσώρευση με χαμηλούς όγκους περιμένουν οι αναλυτές
Ο χαμηλός όγκος συναλλαγών λόγω καλοκαιρινής περιόδου και η απουσία εγχώριων ειδήσεων δεν βοηθούν ώστε να εκδηλωθεί αξιόλογη αντίδραση
Η πολιτική κρίση στην Ιταλία θα συνεχίζει να επηρεάζει την εγχώρια αγορά σημειώνουν οι αναλυτές, οι οποίοι περιμένουν κίνηση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών και διατήρηση των όγκων συναλλαγών σε χαμηλά επίπεδα λόγω καλοκαιρινής περιόδου.
Η απουσία εγχώριων ειδήσεων δεν δημιουργεί συνθήκες αλλαγής της τάσης επομένως και για τις επόμενες μέρες οι αναλυτές σημειώνουν πως το ΧΑ θα λαμβάνει κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού.
Ο Αύγουστος έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής σε μία σημαντική διόρθωση η οποία είναι μεγαλύτερη για τις μετοχές των τραπεζών.

Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε περιορισμένη συναλλακτική δραστηριότητα με την αγορά να συσσωρεύει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα και να αναζητά κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού.

Euroxx
Περιμένουμε μία συνεδρίαση με αναζήτηση τάσης και χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Βeta
Η διεθνής ασταθής τάση εν μέσω των πολιτικών πιέσεων της Ιταλίας, σε συνδυασμό με το υποτονικό εγχώριο επενδυτικό ενδιαφέρον λόγω καλοκαιρινής περιόδου αναμένεται να δώσουν τον τόνο οδηγώντας σε μία συνεδρίαση συσσώρευσης κατά την άποψή μας για όλη την εβδομάδα.
Για σήμερα περιμένουμε πτωτική κίνηση λόγω του λόγω του πολιτικού κινδύνου της Ιταλίας, ο οποίος επηρεάζει όλες τις περιφερειακές αγορές.
Η απουσία εγχώριων ειδήσεων θα συνεχιστεί και για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης