Τελευταία Νέα
Speculator

Τα λαθραία τσιγάρα και η επιχειρηματική... ουρά που απειλεί με πολιτικό σεισμό

tags :
Τα λαθραία τσιγάρα και η επιχειρηματική... ουρά που απειλεί με πολιτικό σεισμό
Μια πολύ σοβαρή υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων που εξάρθρωσε η αστυνομία έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ιντερπόλ
Μια πολύ σοβαρή υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων που εξάρθρωσε η ελληνική αστυνομία έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ιντερπόλ.
Και αυτό διότι φαίνεται ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή όσο μπορεί να είναι η παραγωγή λαθραίων τσιγάρων σε μεγάλες ποσότητες με υπερσύγχρονο εξοπλισμό που θα διοχετευόταν σε χώρες της ΕΕ. 
Ειδικότερα δύο από τους συλληφθέντες που ανήκουν σε ρωσογεωργιανή εγκληματική οργάνωση εμφανίζονται να έχουν σχέση με προβεβλημένο στην Ελλάδα επιχειρηματία.
Το γεγονός έχει προκαλέσει συναγερμό πέραν της Ιντερπόλ και σε υπηρεσίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού που αναζητούν τρόπο να ξετυλίξουν το κουβάρι της οργάνωσης.
Τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ο επιχειρηματίας να αποτελεί τον εγκέφαλο της Οργάνωσης.
Ωστόσο οι διωκτικές αρχές τόσο οι ελληνικές όσο και οι αλλοδαπές κρατούν μικρό καλάθι μέχρι να δέσουν τα στοιχεία που πιστοποιούν τις υπόνοιες τις οποίες έχουν.
Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ότι εφ όσον ολοκληρωθούν οι έρευνες και οι αποδείξεις που έχουν συλλεχθεί καταλήξουν να πιστοποιήσουν τις υπόνοιες που προκύπτουν από τις ενδείξεις είναι δεδομένο ότι θα προκληθεί σεισμός και με πολιτικές παρενέργειες.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης