Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

COSMOTE: Διευκολύνει την επικοινωνία κατοίκων και επισκεπτών στην Εύβοια

tags :
COSMOTE: Διευκολύνει την επικοινωνία κατοίκων και επισκεπτών στην Εύβοια
COSMOTE: Διευκολύνει την επικοινωνία κατοίκων και επισκεπτών στην Εύβοια
Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της στις περιοχές της Εύβοιας, που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πυρκαγιάς, και, για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρει δωρεάν:
- 2.000 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- με ισχύ έως και τις 24/8.
- 2GB για mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- με ισχύ έως και τις 24/8.
Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB θα δοθούν σε δύο πακέτα των 1000 λεπτών και 1GB, που θα ενεργοποιηθούν στις 14/8 και τις 19/8 με διάρκεια 5 ημερών το καθένα*.
Οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν λεπτών ομιλίας και των πακέτων Internet, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS.
Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών, αναστέλλεται κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και τηλεόρασης στη Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, μέχρι 31/8, ενώ για το ίδιο διάστημα διατίθενται όλα τα καρτοτηλέφωνα στην περιοχή για δωρεάν κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά.

*Τα λεπτά ομιλίας και GB που δεν θα καταναλωθούν στη διάρκεια του κάθε πακέτου, δεν μεταφέρονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης