Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Οι συμπράξεις Κοινωνικής - ιδιωτικής ασφάλισης στην 21η συνάντηση ασφαλιστών της ΕΑΕΕ στην Ύδρα

tags :
Οι συμπράξεις Κοινωνικής - ιδιωτικής ασφάλισης στην 21η συνάντηση ασφαλιστών της ΕΑΕΕ στην Ύδρα
Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο  Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανική Έρευνα (IOBE)
Το άνοιγμα στην ασφαλιστική αγορά και οι αντίστοιχες συνέργειες κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης μέσα από Ευρωπαϊκά αντίστοιχα μοντέλα θα απασχολήσουν, ενόψει και των αλλαγών στο ασφαλιστικό, την 21η συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών που διοργανώνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών στις 25 εως 27 Σεπτεμβρίου στην Ύδρα.
Στο συνέδριο, αλλά και τα meting που θα πραγματοποιηθούν θα συμμετέχουν και στελέχη κορυφαίων Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων,  έχουν προγραμματιστεί τρεις εκδηλώσεις – συναντήσεις για δικτύωση από την EUROLIFE ERB INSURANCE GROUP,  την  MATRIX και την Carpenter Turner. Ενώ η  AON BENFIELD διοργανώνει συναυλία με την διακεκριμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Φωτεινή Ντάρα.
H Συνάντηση αποτελεί θεσμό για τον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κόσμο και στόχος της ΕΑΕΕ είναι να δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές από όλο τον κόσμο να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις διεθνείς εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.
Παράλληλα στο πλαίσιο της διοργάνωσης διακεκριμένοι ομιλητές μοιράζονται την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο. Το θέμα που θα συζητηθεί φέτος έχει τίτλο : «How does insurance fit in an evolving society and economy». Επιπλέον, την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου  στο ξενοδοχείο “BRATSERA” θα πραγματοποιηθεί press event όπου ο Πρόεδρος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΑΕΕ θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για βασικά θέματα και εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς.
Για το κεντρικό θέμα του συνεδρίου “Πώς λειτουργεί η ασφάλιση σε μια εξελισσόμενη οικονομία και κοινωνία” κύριος ομιλητής είναι ο Davide Corradi, Διευθύνων Σύμβουλος & Senior Partner,για την Κεντρική Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, της  Boston Consulting Group.  Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση στην οποία θα  συμμετέχουν: Κυριάκος Αποστολίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Metlife Greece, Arnaud Kopp, Διευθυντής Πελατών για τις χώρες της Μεσογείου, Swiss RE, Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνων Σύμβουλος, Allianz, Αndreas Voßberg,Munich RE , Giuseppe Zorgno, Διευθυντικό στέλεχος της AIG Europe S.A. στο Υποκατάστημα της  Ελλάδας (ΕΛΛΑΔΑ)
Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο  Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανική Έρευνα (IOBE).
Η Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών  Ελλάδος επισημαίνει ότι η Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών της Υδρας στα 20 χρόνια επιτυχούς οργάνωσής της  έχει καθιερωθεί ως μια κορυφαία ευρωπαϊκή εκδήλωση που ασχολείται με τρέχοντα θέματα ασφάλισης και δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλιστές και τους αντασφαλιστές να έχουν καρποφόρες επιχειρηματικές συναντήσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης