Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αυτοκτονία δι΄απαγχονισμού του Epstein έδειξε η νεκροψία

ΗΠΑ: Αυτοκτονία δι΄απαγχονισμού του Epstein έδειξε η νεκροψία
O 66χρονος Epstein κρατούνταν στην ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν
Aυτοκτoνία δι' απαγχονισμού έδειξαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του αμερικανού χρηματιστή Jeffrey Epstein, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή πριν από μία εβδομάδα.
Τα αποτελέσματα της νεκροψίας επιβεβαίωσαν την Παρασκευή 16/8 ότι ο δισεκατομμυριούχος Epstein που περίμενε να δικαστεί με κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις, αυτοκτόνησε δι' απαγχονισμού.
Μετά από «μια επισταμένη εξέταση όλων των πληροφοριών, περιλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της νεκροψίας», ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε σε σύντομη ανακοίνωση ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε «αυτοκτονία» με «απαγχονισμό», με τους δικηγόρους του Epstein να δηλώνουν πως «δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα συμπεράσματα» της νεκροψίας.
 «Η υπερασπιστική ομάδα έχει την πρόθεση να διεξάγει τη δική της ανεξάρτητη και πλήρη έρευνα για τις συνθήκες και την αιτία του θανάτου του Jeffrey Epstein», αναφέρουν σε σχετική του ανακοίνωση οι δικηγόροι του αμερικανού χρηματιστή.
Σημειώνεται ότι ο 66χρονος Epstein κρατούνταν στην ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν και αντιμετώπιζε κατηγορίες για οργάνωση ενός δικτύου σεξουαλικής εκμετάλλευσης  κοριτσιών.
Είχε κάνει μια πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας στις 23 Ιουλίου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης