Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε ύφεση και οριοθετημένη η πυρκαγιά στην Εύβοια - Κάηκαν 23.565 στέμματα

Σε ύφεση και οριοθετημένη η πυρκαγιά στην Εύβοια - Κάηκαν 23.565 στέμματα
23.565 στρέμματα η καμένη έκταση - Στην περιοχή συνεχίζουν να βρίσκονται 160 πυροσβέστες με 80 οχήματα, 140 άτομα πεζοπόρων τμημάτων και δυνάμεις της πολιτικής προστασίας
Σε ύφεση και οριοθετημένη είναι πλέον η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13 Αυγούστου 2019 στην περιοχή “Αγριλίτσας” του Δήμου Διρφύων–Μεσσαπίων  Εύβοιας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολίτικής Προστασίας.
Στην περιοχή, σύμφωνα με την Υπηρεσία Copernicus Emergency Management Service/Mapping  της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ενεργοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος  του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας,  Ν. Χαρδαλιά, από την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, στην περιοχή έχει καεί συνολική έκταση 23.565 στρεμμάτων.   
Image
Στo μεταξύ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της  Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, στην περιοχή συνεχίζουν να βρίσκονται και να εργάζονται εντός των καμένων εκτάσεων, καθώς και για την διασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς 160 πυροσβέστες με 80 οχήματα, 140 άτομα πεζοπόρων τμημάτων  και δυνάμεις της πολιτικής προστασίας.
Επίσης, από αέρος επιτηρεί επίσης, ένα ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος τύπου “Sikorsky S-64”.  
Τέλος, σημειώνεται ότι η τελική εκτίμηση του μεγέθους της πληγείσας περιοχής θα ολοκληρωθεί άμεσα από τις αρμόδιες εθνικές Αρχές.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης