Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΔΕΗ: Πρόσθετες επεξηγήσεις για την εκλογή νέου διευθύνοντος συμβούλου στις 22/08

tags :
ΔΕΗ: Πρόσθετες επεξηγήσεις για την εκλογή νέου διευθύνοντος συμβούλου στις 22/08
O κ. Γεώργιος Στάσσης εργάστηκε επί σειρά ετών στον ιταλικό όμιλο ενέργειας ENEL SpA
Σε διευκρινίσεις για την εκλογή του νέου διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ στην έκτακτη γενική συνέλευση της 22ας Αυγούστου 2019, προχώρησε η ΔΕΗ.
Ειδικότερα αναφέρει ότι η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ)ενημέρωσε τη ΔΕΗ Α.Ε. ότι για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου προτείνει τον  κ. Γεώργιο Στάσση.
O κ. Γεώργιος Στάσσης εργάστηκε επί σειρά ετών στον ιταλικό όμιλο ενέργειας ENEL SpA όπου  μεταξύ  άλλων  διετέλεσε  επικεφαλής  της Εnel Green Power υπεύθυνος για τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής έως το 2015.
Από το 2016 έως το  2019  κατείχε τη θέση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου στη Εnel Romania SrL. τη μεγαλύτερη εταιρία ενέργειας στη Ρουμανία.
Διαθέτει περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στη αγορά της ενέργειας και έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις σε οργανισμούς και φορείς του κλάδου ενέργειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
O κ.  Στάσσης έχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού και μεταπτυχιακές σπουδές σε Management inConstructionκαι Δομοστατική από το Πανεπιστήμιο του Kingsto τηςΜεγάλης  Βρετανίας. 
Επιπλέον έχει ολοκληρώσει Executive Courses στο Harvard Business School και Elis Academy.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης