Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εύβοια: Βέβαιοι για εμπρησμό οι εμπειρογνώμονες της πυροσβεστικής

Εύβοια: Βέβαιοι για εμπρησμό οι εμπειρογνώμονες της πυροσβεστικής
Καταρρίφθηκε το άλλοθι του ενός από τους τρεις υπόπτους
Κατά 99% σε εμπρησμό οφείλεται η καταστροφική φωτιά στην Εύβοια, όπως αναφέρουν οι εμπειρογνώμονες της πυροσβεστικής, ενώ ο βασικός ύποπτος φαίνεται ότι δεν έχει, πλέον, κανένα άλλοθι.
Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των τριών υπόπτων για το συγκεκριμένο διάστημα που ξέσπασε η πυρκαγιά, προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία για έναν 33χρονο που είχε μπει εξαρχής στο μικροσκόπιο των αρχών.
Από τα στίγματα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας δείχνουν ότι το κινητό του υπόπτου έδειχνε πως τα χαράματα της περασμένης Τρίτης 13 Αυγούστου, βρισκόταν στο χωριό Σταυρός, όπου είναι και ο τόπος διαμονής του.
Ο ίδιος στην αρχική του κατάθεση είχε υποστηρίξει ότι εκείνη την ώρα ήταν 20 χιλιόμετρα μακριά σε σπίτι μιας θείας του.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Δευτέρα για δεύτερη φορά οι ανακριτικοί υπάλληλοι πήγαν στην Εύβοια για να πάρουν καταθέσεις από τους 3 υπόπτους.
Οι ειδικοί εμπειρογνώμονες έχουν αποφανθεί επίσης ότι σε ποσοστό 99% η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.
Κλιμάκιο της ΔΕΗ, το οποίο έκανε αυτοψία στις κολώνες που υπήρχαν στο σημείο, κατά πληροφορίες του ΣΚΑΪ, απέρριψε το ενδεχόμενο η αιτία της φωτιάς να προήλθε από πτώση κολώνας ή καλωδίου της ΔΕΗ όπως ενημέρωσαν προφορικά υπεύθυνοι της επιχείρησης την Πυροσβεστική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης