Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apple Card: Η κάρτα της Apple είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες

Apple Card: Η κάρτα της Apple είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες
Η Apple λάνσαρε την κάρτα σε συνεργασία με την Goldman Sachs.
Η Apple παρουσίασε σήμερα σε συνεργασία με την Goldman Sachs, την Apple Card, μία πιστωτική κάρτα η οποία θα λειτουργεί σαν ψηφιακό πορτοφόλι για τους εκατομμύρια χρήστες του iPhone παγκοσμίως.
Ήδη η Apple είχε κάνει μια πρώτη παρουσίαση της κάρτας στις αρχές Αυγούστου 2019 επιτρέποντας σε περιορισμένο αριθμό πελατών να κάνει αίτηση για να την αποκτήσει.
Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε ότι επέκτεινε την πολιτική "καθημερινών μετρητών" 3% σε περισσότερους εμπόρους και εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων της Uber και του Uber Eats.
Οι χρήστες iPhone μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτηση για την κάρτα μέσω της εφαρμογής για το ψηφιακό πορτοφόλι, διαδικασία εξαιρετικά απλή που διαρκεί λίγο, και κατευθείαν μπορούν να την χρησιμοποιούν σε καταστήματα, εφαρμογές και ιστοσελίδες.
Η Apple Card είναι ενσωματωμένη στο iPhone.
Η κάρτα δεν έχει τέλη, αλλά οι πελάτες που δεν πληρώνουν το υπόλοιπό τους υπόκεινται σε επιτόκιο από 12,99-23,99% ανάλογα την πιστοληπτική τους ικανότητα.
Όπως ανέφερε το δίκτυο CNBC η Goldman Sachs δέχεται πιέσεις από λιγότερο αξιόπιστους πελάτες ώστε να μπορέσουν να την εκδώσουν.
Η Apple Card περιλαμβάνει εργαλεία ευελιξίας όπως το λεγόμενο "payment nudge", μία υπηρεσία που δείχνει με τι επιτόκιο θα χρεωνόταν ένας χρήστης για ένα συγκεκριμένο ποσό. Επιπλέον εμφανίζει τις δαπάνες σε πραγματικό χρόνο επιτρέποντας στους χρήστες της να έχουν έλεγχο των εξόδων τους.
Η Apple κάνει έτσι μία προσπάθεια να αυξήσει τις πωλήσεις iPhone οι οποίες τελευταία φθίνουν. Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη από υπηρεσίες περίπου 11 δισ. δολάρια στο γ' τρίμηνο του έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης