Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νόμιμη η απεργία των πιλότων της Ryanair στη Βρετανία

Νόμιμη η απεργία των πιλότων της Ryanair στη Βρετανία
Νόμιμη η απεργία των Βρετανών πιλότων της Ryanair αύριο και την Παρασκευή
Άδεια στους Βρετανούς πιλότους της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair να προχωρήσουν σε απεργία, την Πέμπτη και την Παρασκευή, έδωσε το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου απορρίπτοντας το αίτημα της εταιρείας να μπλοκάρει τις κινητοποιήσεις τους.
Παρά την απόφαση αυτή, οι πτήσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν «χάρη στην άριστη δουλειά και την καλή θέληση της πλειοψηφίας των πιλότων που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ryanair.
Η εταιρεία πρόσθεσε ότι δεν αναμένει να υπάρξει σημαντικό πρόβλημα στην εκτέλεση των πτήσεων, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιων μικρών καθυστερήσεων.
Υπέρ των απεργιακών κινητοποιήσεων ψήφισαν τα μέλη της βρετανικής ένωσης πιλότων της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair, στις αρχές Αυγούστου, διαμαρτυρόμενοι για τις εργασιακές συνθήκες.
Όπως ανακοίνωσε το συνδικάτο, οι πιλότοι της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρίας θα απεργήσουν όχι μόνο στις 22 και 23 Αυγούστου αλλά και από τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ης Σεπτεμβρίου μέχρι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 4ης Σεπτεμβρίου.
Η Ένωση Βρετανών Πιλότων (BALPA) ανέφερε ότι το 79,5% ψήφισε υπέρ της απεργίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης