Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βουλή για ακρόαση από σήμερα 22/8 οι υποψήφιοι για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

tags :
Στη Βουλή για ακρόαση από σήμερα 22/8 οι υποψήφιοι για την ηγεσία του Αρείου Πάγου
Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στην επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
Στη Βουλή για ακρόαση θα βρεθούν σήμερα Πέμπτη 22/8 οι υποψήφιοι για τις θέσεις του Προέδρου και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Σήμερα 22/8 θα εμφανιστούν στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής οι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου και συγκεκριμένα οι αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου, Αγγελική Αλειφεροπούλου, Γιώργος Λέκας, Πηνελόπη Ζωντανού, Ιωσήφ Τσαλαγίδης, Ειρήνη Καλού και Δήμητρα Κοκοτίνη.
Θα ακολουθήσουν αύριο Παρασκευή 23/8 για τη θέση του Εισαγγελέα οι αντεισαγγελείς Δημήτρης Δασούλας, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, Βασιλική Θεοδώρου, Ευσταθία Σπυροπούλου και Παναγιώτης Καραγιάννης.
Σημειώνεται πως η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής διατυπώνει γνώμη για την επιλογή της ηγεσίας του Αρείου Πάγου καθώς τις τελικές αποφάσεις για το ποιοι θα στελεχώσουν τις δύο αυτές κορυφαίες θέσεις θα τις λάβει το υπουργικό συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση του.
Σημειώνεται πως ο ΠτΔ, Πρ. Παυλόπουλος δεν είχε υπογράψει τα Προεδρικά Διατάγματα της κυβέρνησης Τσίπρα για την επιλογή του νέου προέδρου και του νέου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης