Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεγκέρογλου: Οι εξαγγελίες και τα πρώτα δείγματα επιλογών της κυβέρνησης ΝΔ είναι αντιφατικά

Κεγκέρογλου: Οι εξαγγελίες και τα πρώτα δείγματα επιλογών της κυβέρνησης ΝΔ είναι αντιφατικά
Τα πρώτα δείγματα της κυβέρνησης είναι αρνητικά, σύμφωνα με τον Β.Κεγκέρογλου
«Οι εξαγγελίες και τα πρώτα δείγματα επιλογών της κυβέρνησης ΝΔ είναι αντιφατικά», αναφέρει σε άρθρο του στη "Νέα Σελίδα" ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, γραμματέας της Κ.Ο., Β. Κεγκέρογλου.
Όπως εξηγεί, «με θετικές πρωτοβουλίες για ορισμένα θέματα, προσπαθεί να δημιουργήσει καλή εικόνα και μακάρι να υλοποιηθούν προς όφελος της χώρας, αλλά ταυτόχρονα προβληματίζει τους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν με θολές, αρνητικές και αμφίσημες σε ορισμένες περιπτώσεις δηλώσεις και επιλογές, που προφανώς θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα στην κοινωνία».
Κατά τον ίδιο, αρνητικά είναι τα πρώτα δείγματα.
Όπως σημειώνει «με  την όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας ο κ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να συνεχίσει την τακτική του κ. Τσίπρα χωρίς την ελάχιστη συνεννόηση με τους πολιτικούς αρχηγούς».
Ακόμη, ο κ. Κεγκέρογλου υπογραμμίζει πως «ο κ. Μητσοτάκης μετά την αρχική αμφιταλάντευση επέλεξε τη θολή διάταξη της κ. Κεραμέως, αντί της καθαρής τοποθέτησης του Κινήματος Αλλαγής και της αποτελεσματικής διάταξης που προτάθηκε από τη Φώφη Γεννηματά μόνο και μόνο για να περάσει το μήνυμα της μονοκομματικής πυγμής».
«Το Κίνημα Αλλαγής που αντιπαρατέθηκε τεσσεράμισι χρόνια στη "συριζίτιδα" του κ. Τσίπρα θα κάνει το ίδιο με τη "δεξιά συρυζίτιδα" του κυρίου Μητσοτάκη, αναδεικνύοντας την πολιτική που έχει ανάγκη η Ελλάδα, προτείνοντας και απαιτώντας βιώσιμες και δίκαιες λύσεις για την κοινωνία και τους πολίτες», καταλήγει ο κ. Κεγκέρογλου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης