Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η νέα σειρά K της LG σχεδιάστηκε για να προσφέρει ενισχυμένη εμπειρία πολυμέσων

tags :
Η νέα σειρά K της LG σχεδιάστηκε για να προσφέρει ενισχυμένη εμπειρία πολυμέσων
Τα επόμενης γενιάς K50S και K40S αποτελούν μέρος της στρατηγικής της LG που στόχο έχει να προσφέρει smartphones με κορυφαία χαρακτηριστικά σε φιλικότερες τιμές
Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τα νέα smartphones K50S και K40S στην IFA 2019 στο Βερολίνο της Γερμανίας, ενισχύοντας την ανταγωνιστική της σειρά με μοντέλα σε ελκυστικές τιμές.
Τα αναβαθμισμένα αυτά κινητά της σειράς K είναι εξοπλισμένα -μεταξύ άλλων- με βελτιωμένες κάμερες, καλύτερες οθόνες και μεγαλύτερη ισχύ μπαταριών, για μια κορυφαία εμπειρία πολυμέσων, χωρίς υψηλό κόστος.
Όπως οι κορυφαίες LG σειρές G και V, το LG K50S διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος: 13MP με PDAF, 5MP με εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης και 2MP με αισθητήρα βάθους (Depth Sensor). Ο αισθητήρας βάθους διαχωρίζει με σαφήνεια το θέμα και το φόντο στις λήψεις πορτρέτων για πιο ρεαλιστικό οπτικό πεδίο. Το LG K40S διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος: 13MP με PDAF και 5MP με εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης. Όπως και οι πρώτες συσκευές της σειράς K, τα δύο smartphones είναι ιδανικά για λήψεις ομαδικών φωτογραφιών και τοπίων με μεγαλύτερο βάθος. Διαθέτοντας 13 εκατομμύρια pixels τόσο στις εμπρόσθιες όσο και στις οπίσθιες κάμερες, τα τοπία και τα πρόσωπα που φωτογραφίζονται είτε με το LG K50S είτε με το LG K40S αποδίδονται άψογα όταν ο χρήστης κάνει περικοπή ή zoom.
Τα συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, που είναι σε ελκυστική τιμή, σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία gaming και περιεχομένου, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα premium κινητά. Το K50S διαθέτει μια τεράστια FullVision οθόνη 6,5 ιντσών ενώ το K40S προσφέρει μια εξίσου «γενναιόδωρη» HD + οθόνη 6,1 ιντσών. Με minimal σχεδιασμό που διακρίνεται από ένα ελκυστικό, διακριτικό άνοιγμα για τη μπροστινή κάμερα, και οι δύο συσκευές παρέχουν κομψό, μοντέρνο στυλ και πιο πλούσια εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικό περιεχόμενο με πραγματικά εξαιρετικό ήχο καθώς και τα δύο smartphones προσφέρουν ρεαλιστικό και δυναμικό ήχο με DTS: X 3D ήχο Surround.
Τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά των πιο πρόσφατων μοντέλων της σειράς K έχουν σχεδιαστεί βάσει της κοινής ισχυρής στρατηγικής της LG που εφαρμόζεται σε όλα τα smartphones της εταιρείας. Τα K50S και K40S εγγυώνται αντοχή σε καθημερινές συνθήκες χρήσης και ανταποκρίνονται στο πρότυπο U.S. MIL-STD-810G για ανθεκτικότητα, ενώ είναι εφοδιασμένα με αναβαθμισμένες μπαταρίες εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση. Ακόμη, η χρήσιμη λειτουργία Google Assistant διατίθεται με το πάτημα ενός κουμπιού.
«Αυτές οι νέες συσκευές της σειράς K προσφέρουν μια βέλτιστη εμπειρία πολυμέσων που ανταγωνίζονται επάξια τα καλύτερα smartphones στο συγκεκριμένο εύρος τιμών», δήλωσε ο Morris Lee, ανώτερος αντιπρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications Company. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «με βελτιωμένες οθόνες και πιο ευέλικτες κάμερες, τα K50S και K40S προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα που αποδεικνύει τη δέσμευση της LG να θέτει στο επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών».
Η νέα σειρά K θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Ασία, από τον Οκτώβριο και θα διατίθεται σε δύο χρώματα: το νέο Aurora Black και το νέο Moroccan Blue. Οι επισκέπτες της IFA 2019 που θα επισκεφθούν το περίπτερο της LG στην αίθουσα 18 του Messe Berlin, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν πρώτοι την οπτικοακουστική εμπειρία των νέων smartphones της σειράς Κ. Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τις ενέργειες της LG στην IFA στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #LGIFA2019.

Βασικές προδιαγραφές

LG K50S

Chipset: 2.0 GHz Οκταπύρηνος
Οθόνη: 6.5-ίντσες 19.5:9 HD+ FullVision Οθόνη
Μνήμη: 3GB RAM / 32GB ROM / microSD (up to 2TB)
Κάμερα: Πίσω μέρος: 13MP με PDAF / 2MP με Αισθητήρα Βάθους / 5MP με εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης - Μπροστινή κάμερα: 13MP
Μπαταρία: 4,000mAh
Λειτουργικό Σύστημα: Android 9.0 Pie
Μέγεθος: 165.8 x 77.5 x 8.2mm
Δίκτυο: LTE / 3G / 2G
Χρώματα: Νέο Aurora Black και νέο Moroccan Blue
Άλλα: DTS:X 3D ήχο Surround / AI CAM / MIL-STD 810G Συμμόρφωση / Αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος / Google Assistant Κουμπί

LG K40S

Chipset: 2.0 GHz Οκταπύρηνος  
Οθόνη: 6.1-ίντσες 19.5:9 HD+ FullVision Οθόνη
Μνήμη: 2GB, 3GB RAM* / 32GB ROM / microSD (up to 2TB)
Κάμερα: Πίσω μέρος: 13MP με PDAF / 5MP με εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης - Μπροστινή κάμερα: 13MP Standard
Μπαταρία: 3,500mAh
Λειτουργικό Σύστημα: Android 9.0 Pie
Μέγεθος: 156.3 x 73.9 x 8.6mm
Δίκτυο: LTE / 3G / 2G
Χρώματα: Νέο Aurora Black και Νέο Moroccan Blue
Άλλα: DTS:X 3D ήχο Surround / AI CAM / MIL-STD 810G Συμμόρφωση / Αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος / Google Assistant Κουμπί

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης