Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η LG Signature συνεργάζεται με το Studio Fuksas στην IFA 2019

tags :
Η LG Signature συνεργάζεται με το Studio Fuksas στην IFA 2019
Οι διάσημοι αρχιτέκτονες Massimiliano και Doriana Fuksas παρουσιάζουν το έργο "Infinity" στο περίπτερο της LG στην IFA
Για να δείξουν τη σημασία του σχεδιασμού στη δημιουργία και την εξέλιξη της σειράς LG SIGNATURE, η LG Electronics (LG) και η διεθνής εταιρεία αρχιτεκτονικής Studio Fuksas συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν το έργο “Infinity” στην IFA 2019 που θα πραγματοποιηθεί αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.
Το Infinity που θα βρίσκεται στο περίπτερο της LG αναδεικνύει την έμφαση που δίνει η LG SIGNATURE στο design, καθώς ο εκθεσιακός χώρος, που έχει σχεδιαστεί από την Fuksas, αντικατοπτρίζει το απόλυτο στυλ και τις δυνατότητες των εξαιρετικά premium προϊόντων της LG.
Με βάση τη φιλοσοφία «Η τέχνη εμπνέει την τεχνολογία, η τεχνολογία συμπληρώνει την τέχνη», οι επισκέπτες θα δουν μέσω αυτής της συνεργασίας τη σχέση μεταξύ τέχνης και τεχνολογίας και πώς οι δύο έννοιες είναι συνυφασμένες στο έργο. Το Studio Fuksas, με επικεφαλής τους Massimiliano και Doriana Fuksas, είναι μια διεθνώς βραβευμένη αρχιτεκτονική εταιρεία της οποίας τα ξεχωριστά, σύγχρονα έργα έχουν τοποθετηθεί σε αεροδρόμια, μουσεία, πολιτιστικά κέντρα, εκκλησίες και εσωτερικούς χώρους κτιρίων σε όλο τον κόσμο. Ενδεχομένως η πιο γνωστή δημιουργία τους είναι το νέο συνεδριακό κέντρο και ξενοδοχείο Roma Convention Center and Hotel, μια γυάλινη και ατσάλινη κατασκευή που φιλοξενεί ένα τεράστιο ημιδιαφανές γλυπτό, το Cloud, που καλύπτεται από μεμβράνη 15.000 τετραγωνικών μέτρων.
Για το έργο Infinity στην IFA, το γραφείο Fuksas εισάγει ένα σχέδιο με καλειδοσκόπιο και το συνδυάζει με το κομψό αλλά απλό εξάγωνο - ένα γνωστό σχήμα στα έργα των Fuksas - για να εκφράσει την ποιότητα και τις πολλές δυνατότητες της τεχνολογίας και του σχεδιασμού της LG SIGNATURE. Η τέλεια γεωμετρία χρησιμεύει ως γέφυρα μεταξύ του μοτίβου του καλειδοσκοπίου και των προϊόντων της LG SIGNATURE, υπογραμμίζοντας περαιτέρω την ποιότητα και το φουτουριστικό μοντέρνο στυλ που ενσωματώνει η μάρκα.
«Για μένα, η πολυτέλεια είναι ένα μινιμαλιστικό μέρος χωρίς περιορισμούς όπου οι άνθρωποι μπορούν να αναπνεύσουν ελεύθερα, να ξεκουραστούν, να τρώνε και να αγαπήσουν», δήλωσε ο Massimiliano Fuksas. «Η LG SIGNATURE ενσωματώνει ακριβώς αυτό και γι’ αυτό είμαι υπερήφανος που συνεργάζομαι με την LG στην IFA 2019. Η LG SIGNATURE είναι η αλληλεπίδραση της τέχνης και της τεχνολογίας στην καθαρότερη μορφή της καθορίζοντας την πολυτέλεια στο σπίτι».
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτή τη μοναδική συνεργασία που δείχνει την ουσία της LG SIGNATURE μέσω ενός από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα της αρχιτεκτονικής», δήλωσε ο Brian Na, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της LG Europe. «Το Infinity υπογραμμίζει την ασυμβίβαστη αισθητική και την τεχνολογία αιχμής των προϊόντων μας με τρόπο που πιστεύω ότι θα έχει απήχηση στους επισκέπτες της IFA».
Από τις 6 έως 11 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου της LG στην IFA 2019 στο Messe Berlin Hall 18 θα μπορούν να απολαύσουν το έργο Infinity με την πλήρη σειρά LG SIGNATURE των τηλεοράσεων OLED R και OLED W, ψυγείων και ψυγειοκαταψυκτών, κάβας κρασιού, πλυντηρίων TWINWash, ιονιστή αέρα και κλιματιστικών. Ακολουθήστε τις δραστηριότητες της LG στην IFA στα κοινωνικά μέσα με το hashtag #LGIFA2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης