Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών
Τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων συγχαίρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Τα επόμενα χρόνια θα είναι γεμάτα γνώσεις και ευκαιρίες.
Η πρόκλησή σας είναι να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.
Να τα ζήσετε και φυσικά να τα χαρείτε!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.
Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός στέκεται και σε όσους δεν πέτυχαν τον στόχο τους επισημαίνοντας πως «η ζωή έχει και απογοητεύσεις αλλά ο τρόπος που τις αντιμετωπίζουμε είναι αυτό που στο τέλος καθορίζει την πορεία μας.
Και αυτό είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρετε οι ίδιοι: μόνο όσοι αποφασίζουν πως απέτυχαν, πράγματι τελικά αποτυγχάνουν.
Μην απογοητεύεστε!
Αποφασίστε να πεισμώσετε!
Και να αδράξετε την επόμενη ευκαιρία να πετύχετε το στόχο σας, όποιος κι αν είναι αυτός» καταλήγει η ανάρτηση του Πρωθυπουργού.
Το απόγευμα της Τρίτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά, με τον πρώτο επιτυχόντα στην Ιατρική Αθηνών, Γιάννη Ιατρού, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εξαιρετική επίδοσή του στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, τον ρώτησε πως απέκτησε ενδιαφέρον για την Ιατρική, ζήτησε να μάθει τους στόχους του για το μέλλον και του ευχήθηκε «καλή αρχή» στη φοιτητική ζωή που ξεκινά για εκείνον σε λίγες ημέρες.

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης