Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Λίγες ημέρες έμειναν για το Start at Upstream του νέου προγράμματος έμμισθης πρακτικής άσκησης για software engineers

tags :
Λίγες ημέρες έμειναν για το Start at Upstream του νέου προγράμματος έμμισθης πρακτικής άσκησης για software engineers
Οι 10 νέοι μηχανικοί λογισμικού θα ενταχθούν στην ομάδα της Upstream που μετράει 280 εργαζόμενους παγκοσμίως, εξυπηρετεί 1,2 δισ καταναλωτές, έχει παρουσία σε 45 χώρες και συνεργάζεται με 60 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στις αναπτυσσόμενες αγορές
Λίγες ημέρες έμειναν για την υποβολή βιογραφικών για το Start at Upstream, το πρόγραμμα δωδεκάμηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης που ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον νέων μηχανικών λογισμικού που επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα.
Η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας Upstream διατηρεί το κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης στην Ελλάδα, επομένως η στελέχωση του σχετικού τμήματος είναι σημαντική αφού προσφέρει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία με διεθνείς προοπτικές. Στόχος του προγράμματος Start at Upstream είναι να προσελκύσει νέους ταλαντούχους μηχανικούς Η/Υ, να ενισχύσει τις επαγγελματικές τους δεξιότητες  με την απασχόλησή τους σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, διεθνών προδιαγραφών, έχοντας ως μέντορες τους καλύτερους μηχανικούς λογισμικού της αγοράς. Μετά το τέλος της περιόδου της δωδεκάμηνης πρακτικής άσκησης, η εταιρεία προτίθεται να εντάξει στο δυναμικό της  μέρος των νέων μηχανικών καλύπτοντας οργανικές θέσεις. 
Με παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες σε Λατινική Αμερική, Αφρική και NA Ασία η Upstream συνεργάζεται με περισσότερες από 60 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Το δυναμικό της εταιρείας αριθμεί 280 εργαζόμενους, 25 και πλέον εθνικοτήτων σε 9 γραφεία ανά τον κόσμο.  H πλειονότητα έχει έδρα την Αθήνα, όπου βρίσκεται το operations center και ολόκληρο το R&D της εταιρείας, μια πολυμήχανη, νέα και με υψηλή ειδίκευση ομάδα μηχανικών, αναλυτών και digital marketeers που είναι πρωτοπόροι στην υιοθέτηση των τελευταίων τεχνολογιών σε τομείς όπως το artificial intelligence και το machine learning.  
Ήδη από την ανακοίνωσή του, το πρόγραμμα Start at Upstream έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δεκάδων νέων μηχανικών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου 2019. Οι 10 κορυφαίοι υποψήφιοι μετά τη διαδικασία αξιολόγησης θα ενταχθούν στην ομάδα της Upstream τον Οκτώβριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης