Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η LG και η NAVER συνεργάζονται για να βελτιστοποιήσουν το smartphone με διπλή οθόνη

tags :
Η LG και η NAVER συνεργάζονται για να βελτιστοποιήσουν το smartphone με διπλή οθόνη
Σχεδιασμένο για πολλές οθόνες, το Whale της NAVER βελτιστοποιείται ώστε να είναι απόλυτα συμβατό με κινητά που διαθέτουν την τεχνολογία Dual Screen
Η LG Electronics (LG) και η NAVER, ο μεγαλύτερος πάροχος μηχανών αναζήτησης της Νότιας Κορέας, ανέπτυξαν το Whale, ένα βελτιστοποιημένο πρόγραμμα περιήγησης για χρήση σε LG Dual Screen κινητά, το οποίο πάει το multitasking σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
Το Whale, βασισμένο στο πρόγραμμα περιήγησης ανοιχτού κώδικα Chromium της Google, υποστηρίζει αυτό που η NAVER ονομάζει omnitasking, δηλαδή τη δυνατότητα εκτέλεσης πολλών εργασιών ταυτόχρονα σε μια οθόνη. Το Whale υποστηρίζει τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης (split screen) με ρυθμιζόμενο αριθμό διαίρεσης που επιτρέπει την περιήγηση δύο ιστότοπων στην ίδια καρτέλα. Σε συνδυασμό με την LG Dual Screen, το Whale πρωτοπορεί με τη δυνατότητα μετακίνησης μεταξύ δύο οθονών περιήγησης γρήγορα και εύκολα. Όσοι κάνουν ηλεκτρονικές αγορές, θα μπορούν να επιλέγουν προϊόντα από το κύριο μενού του ιστότοπου στη μια οθόνη, ενώ στην άλλη να διαβάζουν τις περιγραφές τους. Με το Whale οι δίγλωσσοι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να διαβάσουν τις ειδήσεις που τους θέλουν σε δύο διαφορετικές γλώσσες ταυτόχρονα.
Η LG εξετάζει νέους και δημιουργικούς τρόπους με τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να μεγιστοποιήσουν τη χρησιμότητα της τεχνολογίας Dual Screen που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο LG V50ThinQ 5G. Όλο και περισσότερες συσκευές σχεδιάζεται να υποστηρίζουν την LG Dual Screen τεχνολογία. Στην IFA στο Βερολίνο η LG θα αποκαλύψει τα πιο πρόσφατα τηλέφωνά της που υποστηρίζουν την LG Dual Screen και είναι διαθέσιμα με το πρόγραμμα Whale της NAVER.
«Η τεχνολογία LG Dual Screen επικροτείται από τους καταναλωτές για την εξαιρετική χρηστικότητα της», δήλωσε ο Chang Ma, Senior Vice President της ομάδας στρατηγικής προϊόντων της LG Electronics Mobile Communications Company. «Η συνεργασία μας με την NAVER είναι μόνο η αρχή ενός μεγαλύτερου οικοσυστήματος Dual Screen και άλλη μία απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους χρήστες μια πλούσια και διαφοροποιημένη εμπειρία στην κινητή τηλεφωνία».
«Η εύκολη εμπειρία omnitasking είναι κάτι που οι καταναλωτές πάντα θέλουν και προσέχουν, γι’ αυτό φέρνουμε το Whale στην παγκόσμια αγορά», δήλωσε ο Hyo Kim, επικεφαλής της ομάδας του Whale στη NAVER. «Οι στρατηγικοί συνεργάτες όπως η LG θα μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε περισσότερους χρήστες παγκοσμίως με το Whale, το οποίο θα υποστηρίξει περισσότερες γλώσσες μέχρι το τέλος του έτους».
Επισκεφθείτε την LG στην IFA 2019 στο Βερολίνο από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, όπου θα παρουσιαστούν τα πιο πρόσφατα smartphones της LG που διαθέτουν το βελτιστοποιημένο Whale της NAVER. Ακολουθήστε τις δραστηριότητες της LG στην IFA στα κοινωνικά μέσα χρησιμοποιώντας το hashtag #LGIFA2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης