Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Τα στοιχεία για το ΑΕΠ β΄ τριμήνου στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Τα στοιχεία για το ΑΕΠ β΄ τριμήνου στο επίκεντρο
Μετά τη χθεσινή υποχώρηση, αναλυτές σημειώνουν πως θα μπορούσαμε να δούμε μία αντίδραση της αγοράς σήμερα 
Η πορεία των διεθνών αγορών θα επηρεάσει και σήμερα την εγχώρια αγορά σημειώνουν οι αναλυτές, οι οποίοι δεν αποκλείουν μία ανοδική κίνηση.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθούν τα στοιχεία για την πορεία της ανάπτυξης στο δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης τα οποία θα ανακοινωθούν στις 12:00.
Σημειώνεται πως μετά το κλείσιμο του ΧΑ η Fourlis θα ενημερώσει τους αναλυτές για τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου που δημοσίευσε χθες και τα οποία σύμφωνα με τους αναλυτές ήταν καλά και ανάλογα των εκτιμήσεών τους.

Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε αδύναμο άνοιγμα αλλά και προσπάθεια να ανακτήσει μέρος των απωλειών των προηγούμενων συνεδριάσεων μέσα στην ημέρα.

Euroxx
Περιμένουμε πως οι πιέσεις στις αγορές του εξωτερικού θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την εγχώρια αγορά. Τα στοιχεία για το ΑΕΠ δευτέρου τριμήνου θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Beta
Μία αντίδραση αναμένεται στη σημερινή συνεδρίαση καθώς οι διεθνείς αγορές φαίνεται πως ανακάμπτουν μετά την πρόσφατη σημαντική υποχώρηση. Η ΕΛΣΤΑΤ θα ανακοινώσει στις 12:00 τα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ στο δεύτερο τρίμηνο ενώ μετά το κλείσιμο έχει τηλεδιάσκεψη η Fourlis για την πορεία των αποτελεσμάτων.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης