Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με Ζέρβα – Τι ανέφεραν

Συνάντηση Μητσοτάκη με Ζέρβα –  Τι ανέφεραν
Ο Κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα περίπτερα της ΔΕΘ
(upd)Στη Θεσσαλονίκη για την 84η ΔΕΘ βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος  Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στα περίπτερα της έκθεσης.
Λίγο προτού βρεθεί στους χώρους της ΔΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου 7/9 με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Ο κ. Ζέρβας υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, τον καλωσόρισε και του χάρισε μία γραβάτα που φέρει το λογότυπο του δήμου Θεσσαλονίκης.
Image
Ο πρωθυπουργός , αφού τον ευχαρίστησε, του είπε πως «είναι πολύ όμορφη και επειδή εμείς φοράμε γραβάτες είναι ένα δώρο για το οποίο, είμαι σίγουρος, ότι εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα.
Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλύμα και ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως είναι πολύ ενθαρρυντικό πως τόσο εκείνος όσο και ο νέος δήμαρχος έχουν την ίδια φιλοσοφία για το πως θα πρέπει να ασκείται η διοίκηση.
Από την πλευρά του, λίγες μόνο ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Ζέρβας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης.
Ο Πρωθυπουργός και ο κ. Ζέρβας συμφώνησαν να συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης