Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Μετά την έξοδο από την μνημονιακή επιτήρηση, έχουμε τεράστιες δυνατότητες που κατασπαταλά η κυβέρνηση

Χαρίτσης: Μετά την έξοδο από την μνημονιακή επιτήρηση, έχουμε τεράστιες δυνατότητες που κατασπαταλά η κυβέρνηση
Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Χαρίτσης
«Ύστερα από την έξοδο της χώρας από τη μνημονιακή επιτήρηση, έχουμε τεράστιες δυνατότητες τις οποίες η νέα κυβέρνηση κατασπαταλά», δηλώνει στην εφημερίδα «Μακεδονία» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Χαρίτσης.
Όπως σημειώνει, «τώρα που κατακάθεται ο επικοινωνιακός εντυπωσιασμός του πρώτου μήνα, η εικόνα που προκύπτει είναι μεταξύ μετριότητας και απογοήτευσης».
Κάνοντας αναφορά στην ατζέντα του Α. Τσίπρα το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζει πως «η δική μας ατζέντα εκκινεί από μια βαθειά αποτίμηση του κυβερνητικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή η αποτίμηση συνδέεται αφενός με το να δούμε αυτοκριτικά την πορεία μας και αφετέρου να καταδείξουμε το κύριο: Ότι με τη συλλογική προσπάθεια του ελληνικού λαού βγήκαμε από την εποχή της μνημονιακής επιτήρησης».
Για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Χαρίτσης υποστηρίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει να μας εξηγήσει πολλά.
Πριν από τις εκλογές συνέπλευσε και υποδαύλισε μια ρητορική της απόλυτης εθνικής καταστροφής... Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος δεν κάνει κουβέντα για το θέμα.. Τι πατριωτική κωλοτούμπα είναι αυτή;».
Αναφερόμενος στον νέο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χαρίτσης σημειώνει ότι «είναι ο ΣΥΡΙΖΑ της πολύτιμης-και δύσκολης-κυβερνητικής εμπειρίας και της καταγραφής της δυναμικής που καταγράφηκε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης