Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ambrosetti Forum: H Clinton συνεχάρη τον Τσίπρα για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση

Ambrosetti Forum: H Clinton συνεχάρη τον Τσίπρα για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση
Clinton και Τσίπρας αναφέρθηκαν στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και την συνολική αναβάθμιση της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας
Για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση συνεχάρη τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Hilary Clinton κατά τη συνάντησή τους στο περιθώριο του ετήσιου φόρουμ European House Ambrosetti, στο Κόμο της Ιταλίας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, συνομίλησαν και για τις εξελίξεις στις ευρωαμερικανικές σχέσεις, την ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και την συνολική αναβάθμιση της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας για το μέλλον της Ευρώπης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μονοπώλησε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Μετά από σειρά συναντήσεων με παράγοντες της ιταλικής πολιτικής ζωής στο περιθώριο του φόρουμ, ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί σύντομα τη Ρώμη, προκειμένου να έχει επαφές με αξιωματούχους και να συμμετάσχει σε πολιτικές εκδηλώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης