Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πιο δυναμικές και στοχευμένες οι συμμετοχές στην 3η διεθνή έκθεση «Elec.Tec 2020»

tags :
Πιο δυναμικές και στοχευμένες οι συμμετοχές στην 3η διεθνή έκθεση «Elec.Tec 2020»
Ο τελικός τους αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2018
Με την ποιότητα των συμμετοχών να είναι πιο δυναμική και στοχευμένη από ποτέ και έχοντας ως στόχο να επιβεβαιώσει τον ρόλο της ως το κορυφαίο γεγονός του κλάδου, η 3η διεθνής έκθεση “Elec.tec”, ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες επαγγελματίες από τον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού και των συστημάτων ασφαλείας.
Για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, η 3η “Elec.tec” έρχεται για να «φωτίσει» κάθε πτυχή του κλάδου, με την υποστήριξη των σημαντικότερων επιχειρηματικών, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων του χώρου.
Η οργανωτική ομάδα της «Τεχνοεκδοτική / T-Press», με τεχνογνωσία τριών δεκαετιών, προετοιμάζει μία διοργάνωση με νέα αισθητική και υψηλά στάνταρ, με το ενδιαφέρον να είναι έντονο, καθώς η έως τώρα συμμετοχή των εκθετών, προμηνύει ότι η επόμενη έκθεση θα είναι πιο ουσιαστική και επίκαιρη και με ακόμα πιο αναβαθμισμένο συνεδριακό περιεχόμενο.
Είναι ενδεικτικό ότι πέντε μήνες πριν την 3η “Elec.tec”, έχουν ήδη οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους σημαντικές επιχειρήσεις, οι οποίες καλύπτουν ακόμη περισσότερους τομείς και ένα ευρύ φάσμα  καινοτόμων λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών που έρχονται από το... μέλλον του κλάδου.
Παράλληλα, ο τελικός τους αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2018.
Οι εκθέτες
Στο ραντεβού του Φεβρουαρίου αναμένεται να δώσουν το «παρών» εκατοντάδες εκθέτες και σύνεδροι καθώς και χιλιάδες επισκέπτες.
Κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς ηλεκτρολογικού, φωτιστικού, τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, λογισμικού και εργαλείων, καθώς και επιχειρήσεις παραγωγής, διανομής και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας θα παρουσιάσουν ό,τι πιο καινοτόμο διαθέτει η αγορά.
Για ειδικές κατηγορίες επισκεπτών, όπως είναι οι αρχιτέκτονες, μελετητές, σχεδιαστές φωτισμού και διακοσμητές θα φιλοξενηθούν οι πιο σύγχρονες προτάσεις αρχιτεκτονικού, επαγγελματικού, διακοσμητικού αλλά και οικιακού φωτισμού.

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις
Η προετοιμασία του 3ου “Elec.tec Forum” έχει ήδη ξεκινήσει με στόχο να καθιερωθεί ως ένα σταθερό και έγκυρο σημείο αναφοράς του συγκεκριμένου κλάδου όπου θα προβάλλει το έργο, την έρευνα και τις επιχειρηματικές προσπάθειές του.
Το συνεδριακό πρόγραμμα θα καλύψει, μεταξύ άλλων, πεδία ενδιαφέροντος όπως:

•    Νέες τεχνολογίες για «έξυπνα σπίτια».
•    Αρχιτεκτονικός φωτισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
•    Νέες μέθοδοι και διαδικασίες παραγωγής ενέργειας.
•    Εκπαίδευση και κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου.
•    Παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων.
 
Παράλληλα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια της έκθεσης τριήμερη εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης