Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γλυκά Νέρα: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της μητέρας του άτυχου βρέφους- Στην Φιλοζωική το Ροτβάιλερ

tags :
Γλυκά Νέρα: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της μητέρας του άτυχου βρέφους- Στην Φιλοζωική το Ροτβάιλερ
Γλυκά Νέρα: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της μητέρας του άτυχου βρέφους
Ολοκληρώθηκε παρουσία ψυχιάτρου η κατάθεση της μητέρας του άτυχου βρέφους δύο μηνών που έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί (2/9) από επίθεση του Ροτβάιλερ της οικογένεια στα Γλυκά Νερά.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ υποστήριξε πως είχε αφήσει μόνο του το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι στην κούνια του το σαλόνι  προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι ενώ το σκυλί ήταν περιορισμένο μόνο του στο μπαλκόνι του σπιτιού με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και μια σίτα να εμποδίζει την είσοδο του στο  εσωτερικό.
Όπως αναφέρει η μητέρα το σκυλί κατάφερε να ξεσκίσει την σίτα να εισέλθει στο σαλόνι και να επιτεθεί στο παιδί.
Το τραγικό συμβάν φαίνεται πως συνέβη σε ελάχιστο χρόνο με την μητέρα να μην προλαβαίνει να φτάσει στο σαλόνι για να σώσει το μικρό κοριτσάκι.
Κατά το χρόνο του περιστατικού δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο σπίτι.
Νωρίτερα το μεσημέρι, προσωπικό της φιλοζωικής έσπευσε στο διαμέρισμα της οικογένειας και περισυνέλεξε το σκυλί το οποίο βρισκόταν κατά το χρόνο εκείνο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.
Το σκυλί θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της Φιλοζωικής όπου ειδικοί θα προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, εποπτεύοντας την συμπεριφορά του, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως είναι επιθετικό.
Κατόπιν τούτου ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν πρόκειται να θανατωθεί ή όχι.
Σημειώνεται πως μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν πως το μεγαλόσωμο σκυλί ήταν μονίμως περιορισμένο, διαμένοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού από όπου και το άκουγαν να γαβγίζει.
Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως κανείς δεν είχε δει ποτέ τα παιδιά της οικογένειας να έρχονται σε επαφή μαζί του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης