Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην αντεπίθεση πέρασε η Toυλουπάκη: Παντελώς ψευδή όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας

tags :
Στην αντεπίθεση πέρασε η Toυλουπάκη: Παντελώς ψευδή όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας
Η δήλωση της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη για την κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή
Αιχμές κατά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή αφήνει σε δήλωσή της η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.
Σχολιάζοντας την κατάθεση του κ. Αγγελή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την υπόθεση της Novartis, η κ. Τουλουπάκη αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται τη μυστικότητα της έρευνας", προσθέτοντας ότι "όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι παντελώς ψευδή".
Μεταξύ άλλων, ο κ. Αγγελής φέρεται να κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ότι "η συμπεριφορά της κ. Τουλουπάκη έδειχνε ότι υπήρχε άτομο του οποίου ακολουθούσε τις εντολές του, που ήταν ισχυρότερος και από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά και από μένα".

Η δήλωση της εισαγγελέως αναλυτικά

«Σεβόμενη τη μυστικότητα της  τρέχουσας έρευνας, που προφανώς κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται, δεν έχω κανένα σχόλιο επί των όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ο,τι έχω να πω  θα το καταθέσω στα αρμόδια όργανα.
Το μόνο που έχω να σχολιάσω σε όσα παντελώς ψευδή βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι ότι η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει  πλήρως  τα όσα αναφέρονται.
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την έρευνά μας  απτόητοι  στην υπηρεσία της αλήθειας. Ας συνεχίσει και ο καταγγέλλων το δικό του …» .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης