Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο συνδυαστικό πακέτο Double Energy από την ΚΕΝ

tags :
Νέο συνδυαστικό πακέτο Double Energy από την ΚΕΝ
Νέο συνδυαστικό πακέτο Double Energy από την ΚΕΝ
Η ΚΕΝ Α.Ε., η 100% θυγατρική εταιρεία του ομίλου Καράτζη, με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει, ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της προωθητικής ενέργειας ΚΕΝ DOUBLE ENERGY, ενός συνδυαστικού πακέτου υπηρεσιών Ρεύματος και Φυσικού Αερίου για οικιακούς πελάτες.
Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, με το πακέτο KEN DOUBLE ENERGY οι πελάτες επωφελούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου τους, από πραγματικές εκπτώσεις. Συγκεκριμένα, το νέο πακέτο προσφέρει έως και 47% έκπτωση σε σχέση με τις συνήθεις χρεώσεις της αγοράς στην κατανάλωση του Ρεύματος, χωρίς την προϋπόθεση εμπρόθεσμης εξόφλησης των λογαριασμών. Επιπλέον, προσφέρει 5% έκπτωση στο Φυσικό Αέριο με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού.
Παράλληλα, εξασφαλίζει χρεώσεις στο Ρεύμα χωρίς κλίμακες κατανάλωσης, αλλά και πρόσβαση στις φιλικές υπηρεσίες «Μy KEN», από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή.
Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια θα είναι διαθέσιμη έως και 31/10/2019 και αφορά σε νέες συνδέσεις.
Όσοι ενταχθούν στο ΚΕΝ DOUBLE ENERGY συμμετέχουν αυτόματα στο μεγάλο διαγωνισμό της ΚΕΝ Α.Ε. με δώρο ένα αυτοκίνητο και πολλά άλλα πλούσια δώρα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΕΝ Α.Ε τηλεφωνικά στο 18185 ή να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα του δικτύου, σε όλη την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης