Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Σε αποτελέσματα εξαμήνου και Eurogroup το ενδιαφέρον των επενδυτών – Επιλεκτικές αγορές περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Σε αποτελέσματα εξαμήνου και Eurogroup το ενδιαφέρον των επενδυτών – Επιλεκτικές αγορές περιμένουν οι αναλυτές
Οι τοποθετήσεις λόγω καλών αποτελεσμάτων θα μπορούσαν να ισορροπήσουν τις πιέσεις που ασκούνται σε άλλα βαριά χαρτιά και να διατηρήσουν την αγορά στα τρέχοντα ή και σε υψηλότερα επίπεδα τιμών
Στα αποτελέσματα που δημοσιεύονται από τις εισηγμένες για τα πεπραγμένα του πρώτου εξαμήνου της τρέχουσας χρήσης στρέφεται το ενδιαφέρον των επενδυτών με τους αναλυτές να περιμένουν επιλεκτικές τοποθετήσεις σε εταιρείες που δημοσίευσαν θετικά αποτελέσματα.
Εκτιμούν πως αυτές οι τοποθετήσεις θα μπορούσαν να ισορροπήσουν τις πιέσεις που ασκούνται σε άλλα βαριά χαρτιά και να διατηρήσουν την αγορά στα τρέχοντα ή και σε υψηλότερα επίπεδα τιμών.
Παράλληλα το βλέμμα των επενδυτών θα είναι στραμμένο στο Eurogroup, όπου η ελληνική κυβέρνηση θα θέσει το θέμα της πρόωρης αποπληρωμής των ακριβών δανείων του ΔΝΤ ενώ θα παρουσιάσει και τις προτεραιότητές της.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει υψηλότερα με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στο σημερινό Eurogroup.

Eurobank
Η ψυχολογία στις αγορές του εξωτερικού δείχνει υποστηρικτική σήμερα μέσα από ένα πρόγραμμα επιθετικών μέτρων που ανακοινώθηκε από την ΕΚΤ και την κλιμάκωση των εμπορικών εντάσεων αφού οι ΗΠΑ αποφάσισαν να καθυστερήσουν τα τους δασμούς, σηματοδοτώντας μία πιθανή ενδιάμεση εμπορική συμφωνία με την Κίνα.

Beta
Επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον τροφοδοτούμενο από τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων ίσως ισορροπήσει τις πωλήσεις στη σημερινή συνεδρίαση και σταθεροποιήσει την αγορά.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης