Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιαπωνία: Ενισχύθηκε κατά +1,3% η βιομηχανική παραγωγή της χώρας, σε μηνιαία βάση, τον Ιούλιο 2019

Ιαπωνία: Ενισχύθηκε κατά +1,3% η βιομηχανική παραγωγή της χώρας, σε μηνιαία βάση, τον Ιούλιο 2019
Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήαν του προηγούμενου έτους, η βιομηχανική παραγωγή της Ιαπωνίας ενισχύθηκε κατά +0,7%
Άνοδο σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή της Ιαπωνίας για τον Ιούλιο του 2019, σύμφωνα με τα σημερινά (13/9) στοιχεία του Υπουργείου Οικονομίας της χώρας, τα οποία επιβεβαίωσαν τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις.
Ειδικότερα, η βιομηχανική παραγωγή της χώρας ενισχύθηκε κατά +1,3% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όταν και είχε σημειωθεί πτώση της τάξεως του -3,3%, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι η άνοδος θα περιοριστεί στο +0,3%.
Παράλληλα, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, η βιομηχανική παραγωγή της Ιαπωνίας κατέγραψε άνοδο της τάξεως του +0,7% έναντι πτώσης -3,8% τον Ιούνιο του 2019 και έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών στο -0,6%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου, ο υποδείκτης που αφορά τις αποστολές αυξήθηκε κατά +2,7% σε μηνιαία βάση, την ίδια στιγμή που η ετήσια άνοδος διαμορφώθηκε στο +1,9%.
Όσον αφορά τον υποδείκτη που σχετίζεται με τα αποθέματα, σημειώθηγκε πτώση κατά -0,6% σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2019, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους σημειώθηκε άνοδος κατά +2,5%.
Ο υποδείκτης που αφορά την αναλογία αποθεμάτων κατέγραψε πτώση της τάξεως του -2,1% σε μηνιαία βάση, ενώ αντίθετα σημειώθηκε άνοδος σε ετήσια βάση, και συγκεκριμένα κατά +0,7%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης